Türk Kızılayı Sarıyer İlçe Başkanlığı ile Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanlığı, 8 Ocak Cuma saat 21.00 ile 11 Ocak Pazartesi saat 05.00 kadar uygulanan sokağa çıkma yasağında da görev başındaydı. Kızılay gönüllüleri kan bağışı kampanyasının yanı sıra bu kez ilçe genelinde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek, çeşitli ikramda bulundular.

Özellikle Covid-19 sürecinde yaptığı çalışmalarla adındna sıkça söz ettiren Kızılay Sarıyer, sokağa çıkma kısıtlamasında yine sahadaydı.

KIZILAY'DAN POLİSLERE ZİYARET

Türk Kızılayı Sarıyer İlçe Başkanı Fatih Türk, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Umut Çakmak, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Oturakçı, Selim Deveci, Onur Işık, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Sekreteri Fatma Dede, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Eğitim Birimi Başkanı Beyzanur Metin, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Kan Birimi Sorumlusu Berkay Berber ve 30 Genç Kızılay Gönüllüsü, soğuk ve yağışlı havaya rağmen ilçe genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına tam anlamıyla riayet edilmesini sağlamak amacıyla Baltalimanı, Bahçeköy, Sarıyer, Hacıosman, Ayazağa, Çayırbaşı, Yenimahalle ve Maslak'ta görev yapan polisleri ziyaret etti. Kızılay gönüllüleri polislere limonata ve çeşitli ikramda bulundular.

KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı da PTT Evleri ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlıklarının destekleri ile kan bağışı etkinliği düzenledi. Programa PTT Evleri Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Ali Gündüz ve Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir'de katılarak destek oldu. Etkinlikte 63 ünite kan bağışı toplandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ