Başarılı kadın girişimciler Belfin Ateş ve Özge Girgin tarafından kurulan Bloom Beauty Studio, güzellik alanında Türkiye’nin en iyi eğitmen uzmanlarından Mahmut Köse ve ekibiyle birlikte, misafirlerine dört dörtlük bakım ve güzellik deneyimi yaşatıyor.

Sarıyer’de kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Bloom Beauty Studio, hanımlar ve beylere; cilt, el ve ayak bakımı, protez tırnak ve tırnak tasarımı, makyaj, botoks, dolgu, masaj türleri ve SPA gibi sağlık ve güzelliğe ilişkin tüm alanlarda profesyonel bir yaklaşımla hizmet veriyor. Kadın girişimciler Belfin Ateş ve Özge Girgin tarafından kurulan merkez; zihin, beden ve ruh gelişimi için ideal bir ortam sunuyor.
HİJYEN VE KALİTE ESASLI HİZMET

Dekorun sakinleştirici tonları ve huzur verici aydınlatması, stresin adeta uçup gittiği, rahat bir atmosfer yaratıyor. Çok kısa bir süre önce hizmete girmesine rağmen büyük ilgi gören Bloom’a giden misafirler, kendilerini doğal ihtişamın kollarına bırakıyor. Hijyeni ve kaliteyi esas alarak hazırlanan muhteşem bakım odaları ile özel SPA süitinin mükemmel birleşimi; ihtiyacınız olan ‘well-being’ deneyimini yaşamanız için özel olarak tasarlandı.
ZİHNİNİZ RAHATLAYACAK, CİLDİNİZ GÜZELLEŞECEK

Doğal ürünler ve yaşlanmayı önleyici formüllerle birleştirilmiş, antioksidan yönünden zengin ürünlerin sunulduğu Bloom Beauty Studio, uyguladığı işlemlerle zihninizi rahatlatır, kaslarınızı gevşetir ve cildinizi güzelleştirir.
PROFESYONEL CİLT BAKIMI

Bloom’da, cildinizin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere, her cilt tipine uygun olarak kişiselleştirilmiş yöntemler kullanılıyor. Merkezdeki uzman ekip, büyük bir titizlik ve hijyen içerisinde medikal cilt bakımı, klasik cilt bakımı, oksijen bakımı, akne tedavisi, karbon peeling, ışık peeling, kimyasal peeling ile yosun özlü maske işlemlerini, cildinizin ihtiyacı ve talebiniz doğrultusunda uyguluyor.
KUSURSUZ EL VE AYAKLARA KAVUŞACAKSINIZ

Kusursuz eller ve yumuşacık ayakların hayalini kuran hanımların bu istekleri, Bloom’un uzman ekibi tarafından gerçeğe dönüştürülüyor. Uzmanlar tarafından kişinin cilt tipine özel olarak süt küvetleri, badem, meyve ve gül kürleri hazırlanıyor. Bloom’da, farklı el ayak bakımları, el saunası, hassas ve ince tırnak eti olanlar için özel manikür jeli uygulaması gibi çeşitli işlemler de hizmete sunuluyor. Bakım eldivenleriyle uygulanan keratin manikürü, elleri kuru ve tırnakları zayıf olan bireyler için yoğun nemlendirici ve onarıcı bir etki sağlıyor.
HAYAT BOYU UZUN VE BAKIMLI TIRNAKLAR

Bloom’da, tırnak uzatamayan veya tırnak yeme sorunu yaşayan kişiler için de çözüm var. Alanında Türkiye’nin en iyi uzman eğitmenlerinden biri olan Mahmut Köse tarafından uygulanan protez tırnak işlemiyle hayat boyu uzun tırnaklara sahip olabilir ve tırnak yeme sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Düzenli olarak ayda bir bakımı yapıldığı sürece protez tırnağın kullanımının sınırsız olduğunu belirten Mahmut Köse, “Protez tırnak kişilerde, takma tırnakta meydana gelen yabancılık hissini yaşatmaz. Kendi tırnağınız gibi sizinle bütünleşir, doğal görünümü sayesinde gerçek tırnaklardan asla ayırt edilemez. Uygulanan oje, doğal tırnaktakine oranla çok daha uzun süre kullanılır. Boyu istenen şekilde ayarlanabilir, istenildiği zaman teknisyenlerimiz tarafından kolaylıkla çıkarılabilir. Biz burada Sağlık Bakanlığından onaylı ürünlerle en sağlıklı koşullarda hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.
MİKROPİGMENTASYON İLE KALICI GÜZELLİK

Bloom Beauty Studio, estetik görünümüne dikkat edenlerin son zamanlardaki güzellik sırrı olan mikropigmentasyon uygulamasıyla da müşterilerine hizmet veriyor. ‘Makyaj yapacak zamanım hiç yok’ veya ‘Her gün bu makyajı yapmaya üşeniyorum’ diyenler için ideal bir tercih olan mikropigmentasyon; kaş, kirpik, sakal ve dudak bölgelerine oldukça sık uygulanan ama bunların dışında da pek çok bölgeye uygulanabilen bir yöntem. Bu işlem, Bloom’un uzman ekibi tarafından cildin renk tonuna uygun pigmentlerin, derinin hemen alt kısmına enjekte edilmesiyle tamamlanıyor. Kaşları şekilsiz, dağınık veya az olan kişilerin tercih ettiği ya da kaşları çok hızlı uzayanların kalıcı çözüm istemesi üzerine yapılan mikropigmentasyonla kişinin arzu ettiği en doğal görüntü gerçeğe dönüşüyor.
UZUN VE DOLGUN KİRPİKLERE SAHİP OLUN

Yine Bloom’da uygulanan 3D ipek kirpik işlemi hanımları, hep hayalini kurdukları uzun ve dolgun kirpiklerin sahibi yapıyor. Burada uzman ekibin, titiz ve profesyonel çalışmasıyla kirpikleriniz arzu ettiğiniz görünüme kavuşacak. 3D ipek kirpik sayesinde, kirpikleriniz uzun görünsün diye kat kat rimel sürmenize artık gerek kalmayacak. Hayalinizdeki uzun ve dolgun kirpikler, yapay görünümle değil, gayet doğal bir görünümle güzelliğinize güzellik katacak.
ATEŞ: HEM HANIMLARA HEM DE BEYLERE HİTAP EDİYORUZ

Ortağı Özge Girgin ile birlikte açtıkları Bloom Beauty Studio’nun hem hanımlara hem beylere hitap edecek bir merkez olduğu dile getiren Belfin Ateş, “Sarıyer bölgesinde konsept bir güzellik salonuna ihtiyaç olduğun düşünerek Bloom’u hizmete açtık. Burada profesyonel kadroyla çalışıyoruz. Ekibimizin uyguladığı tüm işlemler, güzellik alanında Türkiye’nin en iyi eğitmen uzmanı Mahmut Köse idaresinde yapılıyor” dedi.
“EV KONFORUNDA HİSSEDECEKLER”

Bloom’da açılışa özel kampanyalar düzenlediklerini belirten Ateş, “Piyasanın ne çok üzerinde ne de çok altında bir fiyat politikamız var. Yaptığımız işin kalitesi doğrultusunda bir fiyat belirleme gereği duyduk. Bizleri tanısınlar, kalitemizi görsünler. Müşterilerimizin Bloom’dan memnun kalacaklarına ve aramızda oluşacak bağ ile, devamlılığın sağlanacağına olan inancım tam” diye konuştu. Bloom’un Türkçede ‘çiçek açmak’ anlamına geldiğini anlatan Belfin Ateş, “İnsanlar buraya geldiğinde, kendini ev konforunda hissedecek. Bloom’da en iyi ürünler en iyi ekiple en iyi şekilde misafirlerimizin hizmetine sunuluyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Kilyos Yolu Kilyos Cad. Maden Mah. No: 167/3 Sarıyer
0212 790 15 15 - 0533 014 82 94
www.bloombeautystudio.com.tr