unnamed-2Lazer epilasyonu esnasında ortaya çıkan deride kızarma, yanma riski gibi reaksiyonları ortadan kaldıran bir teknolojiye imza atan Tual Grup, rakiplerine fark attı.
Türkiye’nin güzellik sektöründeki bir numaralı isimlerinden Tual grup, lazer epilasyonunun risklerini ortadan kaldırarak müşterilerinin kaygılarını gideriyor. Grup,  Lazer epilasyonu sonucunda ortaya çıkabilecek deride kızarma, yanma riskine karşı yeni bir teknoloji geliştirerek tek tuş ile ağrısız, iz bırakmayan istenmeyen tüylerden kurtulmanın mümkün olduğunu söylüyor.

HER CİLDE VE TÜ TİPİNE UYGULAMA YAPILABİLEN BİR YÖNTEM

Lazer epilasyon yöntemi gelişen teknolojiyle dünyada hızla yaygınlaşan ve ön planda tutulan bir uygulama. Epilasyon, vücuttaki istenmeyen tüylerin hijyen veya kozmetik amaçlı yok edilmesi işlemi. Lazer epilasyon ise, bu amaçla üretilmiş teknolojik cihaz sistemleri yardımı ile bu tüylerin kalıcı olarak yok edilmesidir. Seri atışlı Diode lazer epilasyon cihazı da en güvenilir ve en hızlı sonuç veren, her cilt ve tüy tipine uygulama yapılabilen bir yöntemdir.

TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA İLK OLAN PATENTLİ BİR CİHAZ

Lazer epilasyon temel olarak kıla renk veren melanin isimli pigment tarafından emilme özelliğine sahip olan lazer ışınının istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye uygulanmasıdır. Lazer epilasyon cihazları, üretim amacına göre farklı dalga boylarında üretilen ışık, kıl köklerine etki etmekte. Mevcut teknoloji ile üretilen Lazer cihazlarında uzman olmayan kişiler tarafından yapılan uygulamalarda aynı bölgede kıl köklerine gerektiğinden fazla atış yapılması deride kızarma, yanma riski gibi reaksiyonlar ortaya çıkarmakta. RK 808 Thermal Control Diode epilasyon cihazı bu riskleri ortadan kaldıran ve güvenli uygulama yapılmasını sağlayan Türkiye de ve dünyada bir ilk olan patentli bir cihaz.

TÜRK TASARIMCISI TARAFINDAN GELİŞTİRİLEN DÜNYADA BİR İLK

 Dünyada bir ilk olan RK 808 Thermal Control Diode Türkiye de Tual Grup tarafından tasarlanan ve ARGE çalışmaları sonuçlarında başarı sağlanmış CE belgeleri alınmış yeni bir sistem. Lazer Epilasyon cihazında yeni geliştirilen Thermal Control teknolojisi sayesinde ağrısız bir şekilde uygulanan bölgelerde yanma riskini ortadan kaldırıyor ve başlık kenarlarındaki yeni eklenen 2 adet hassas infrared sensörlerle hassasiyetin olduğu yanma riski olan yerlerde deri ısısını kontrol ederek gereğinden fazla atış yapmayarak duruyor. Diğer bölgelere uygulamaya devam ederek risk almadan epilasyon işleminizi yapmanızı sağlar.

Kullanım pratikliği için her şey düşünüldü

RK808 hakkında bilgi veren Tual Grup Yön. Krl. Bşk. Rıfat Kıyıcı; ‘’Sistem, tüm uyarı ve hatırlatmalarını da Türkçe konuşarak yapıyor. Info bölümünde Lazer epilasyon genel bilgileri ve uygulama şekilleri yüklü olan cihaz hangi bölgeye ne kadar Kj (KiloJoul) attığını konuşarak uyarıyor. Sakal çizgisi gibi tekli atış yapılması gereken bölgeler içinde otomatik stand-by sistemi eklendi. Bu bölgelerde 1’li 2’ li veya 3’lü üst üste atış yapılır, cihaz seçilen atış sayısı kadar atış yapar ve durur bu esnada gerektiğinden fazla atış yapılmasını engeller. Yeni eklenen soğutma sistemleri sayesinde bölgede soğuk anestezisi etkisi"