Medikal Estetik Hekimi Dr. Meltem Ayran, Fransız askı ile ameliyatsız yüz germe işlemine ilişkin önemli bilgiler verdi. Detaylar haberimizde...

Dünyada gençleşmede ameliyatsız işlemler büyük ilgi görüyor. İnsanlar artık geri dönüşümü olmayan işlemlerden korkuyor. Teknolojinin ilerlemesi ve gençleşme uygulamalarında alternatif işlemlerin sayısının artması ve kısa süre içerisinde yüz güldüren uygulama sayılarının artması bu işlemlere daha fazla insanın başvurmasına neden oldu.

"İyileşme süresi herkes için çok önemli"

Dr. Meltem Ayran, "Kendine bakan kadın ya da erkek estetik kliniklerine başvurup, öğlen arası gibi kısa bir sürede tedavilerini yaptırıp tekrar işlerinin başına dönebiliyorlar. İyileşme süresi herkes için çok önemli. Gençleşme uygulamasının işine ya da yaşamına engel olması, olası komplikasyonlar ve tekrar opere olma riski artık herkesi düşündürüyor. Fransız askı ile yüz ve boyunda ve vücudun birçok yerinde çok iyi toparlama ve kaldırma yapılabilir. İplerin erimesi sırasında vücudun verdiği iyileşme cevabının uzun olması, etkinin kalıcılık süresini de artırır. İple tedavide kesi ya da dikiş, iz, skar riski yok. İyileşme süresi kısa, sosyal yaşamı engellemez, işinizden alıkoymaz. İp uygulama cildinizi gençleştirir, ameliyat cildi gençleştirmez. Tekrar tekrar yaptırabilirsiniz .Ameliyata göre daha az para ödersiniz. Ameliyatlara bağlı olabilecek komplikasyon risklerinin olmaması. Asimetri gibi durumların kolaylıkla düzeltilebilmesi" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ