Sarıyerli kadınlara cilt bakımı ve güzellik hizmeti veren First Lady Lazer Epilasyon’dan estetiysen Arzu Erülkabaş, mucizevi tedavi yöntemi dermapeni Sarıyer Posta’ya anlattı.

 Yaz aylarında güneşin kuruttuğu, deniz tuzu ve klorun nemsiz bırakıp yıprattığı cildi tazelemenin yöntemi dermapen, artık Sarıyer’de! First Lady Lazer Epilasyon’un sahibi estetisyen Arzu Erülkebaş, dermapenin en modern cilt terapi yöntemi olduğunu söyledi.
MUCİZE ÇÖZÜM!

Kişinin yaşı kaç olursa olsun cildi korumanın ve özenli bakımın uzun vadede geç yaşlanmayı sağlayacağını vurgulayan estetisyen Arzu Erülkebaş “Yaşla beraber hücre döngüsünün yavaşlamasıyla cildimizde ince çizgiler oluşur ve kollajen her yıl yüzde 1 oranında azalır. Erken yaşlarda olumsuz etkenlere karşı önlem almazsak; önlem alan bir kişiye göre cildimiz, olumsuzlukları yaşımıza göre daha erken yaşar” dedi. Cildi korumak için en uygun yöntemin dermapen olduğunu vurgulayan estetisyen Erülkebaş, “Ödüllü cilt gençleştirme yöntemi dermapen ile çok kısa bir süre içinde cildi canlandırmak ve yenilemek mümkün. Dermapen en modern cilt terapi sistemidir. Akna izi tedavilerinde, kırışıklık yara, yanık izleri, çatlak ve kazayağı tedavilerinde kullanılan en iyi sonuç veren sistemdir. Ciltte ürün infüzyonunu maksimuma çıkarmadan cilt yenilemede en avantajlı ve en güvenilir yöntemdir” diye konuştu.
TEDAVİ SÜRESİ DAHA KISA

Dermapenin avantajlarını dile getiren Erülkebaş, “Çapraz enfeksiyon taşımayı engeller, manuel micro iğnelemelerden çok daha hızlıdır. Ayarlanabilir iğne derinliğine sahiptir. Tedavi süresi çok kısadır ve az ağrı olur. Üstelik hiçbir yan etkisi yoktur” şeklinde konuştu.
KALICI MAKYAJ

Cilt tedavisinde önemli bir yöntem olan dermapenin yanı sıra Alexandrite diot ütüleme sistemi ile akupunktur ve diyet programları da uygulayan First Lady Lazer Epilasyon’da Sarıyerli kadınlara yönelik; botox, dolgu, mezoterapi, lipoliz, mezolifting, profesyonel cilt bakımı, leke ve akne tedavileri selülit karboksi terapi gibi birçok işlem alanında hizmet veriliyor. Bütün bunların yanı sıra kalıcı makyaj hizmeti de verdiklerini söyledi. Erülkebaş, “Sertifikalı uzmanımız tarafından estetik görünüme dikkat eden bayanlar için kalıcı makyaj uygulaması yapıyoruz. Kalıcı makyaj kaş, kirpik ve dudak bölgelerine oldukça sık uygulanan ama bunların dışında pek çok bölgeye de uygulanabilen bir yöntem. Sürekli olarak makyajlı görünmek isteyenlerin en sık başvurduğu yöntemlerden biridir” ifadelerini kullandı.

Adres: Meserburnu Cad. No:79/1 (Vapur İskelesi Karşısı) / Sarıyer

Tel: 0(212) 218 22 22

GSM: 0 (535) 222 39 79