114 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sarıyer’de de çeşitli etkinlikler düzenlenip, ziyaretler gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şükrü genç de Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde, doktorların ve tüm sağlık çalışanlarını kutladı. Başkan Genç, kahvaltısını Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ile yaptı ardından da Sarıyer İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ile hastane başhekimlerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şükrü Genç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü’ne ait Çayırbaşı’ndaki Kampüs Cafe’de kahvaltı verdi. Kahvaltıya belediye yöneticileri ve sağlık çalışanlarının yanı sıra MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve MHP ilçe yöneticileri de katıldı.

2

Belediye sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Şükrü Genç, yaptığı konuşmada, “Sizler bizim her şeyimizsiniz. Bizleri siz ayakta tutuyorsunuz. Birlikte olmanın güzel tarafları var. MHP Sarıyer İlçe Başkanıma da kahvaltıya katıldığı için teşekkür ediyorum. Yaşamınız sağlıklı ve güzel olsun, gününüzü kutluyorum” dedi.