1Ayazağa’da bulunan sağlık ocağı binası uzun süre kapalı tutulduktan sonra İstinye Devlet Hastanesi’ne bağlı Semt Polikliniği olarak yeniden hizmet vermeye başladı.

Uzm. Dr. Bahadır Ermeç’in idaresinde çalışmaya başlayan semt polikliniğinde 8 dalda sağlık hizmeti veriliyor. Yeni açılması ve yaz tatili dolayısıyla şu an için günde 200 civarında hastanın poliklinik hizmeti aldığı polikliniğin hasta kapasitenin 500-600’e ulaşacağını tahmin ettiklerini söyleyen Üroloji Uzmanı Dr. Bahadır Ermeç, “Ayazağalı vatandaşlar artık muayene olmak için İstinye Devlet Hastanesi ya da Kağıthane’ye gitmek zorunda kalmıyor. Burada her gün uzman doktorlarımız tarafından KBB, Diş, Üroloji, Genel Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Göz ve Kadın Doğum branşlarında 2poliklinik hizmeti veriliyor. Ayrıca haftada 3 gün ultrason çekimi yapılıyor. EKG ve röntgen çekimi de yapılıp, kan ve idrar tahlilleri ise laboratuvarda alınan numunelerin İstinye Devlet Hastanesi’ne gönderilmesiyle gerçekleştiriliyor” dedi.

Semt Polikliniği’nin sağlık hizmeti açısından vatandaşlara büyük rahatlama getirdiğini ifade eden Dr. Bahadır Ermeç, “Poliklinikten hizmet almak isteyen vatandaşlarımızdan interneti kullanarak ya da 182 numaralı telefondan randevu alarak gelmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.