Sağlık sektöründe önce marka haline gelen Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Acıbadem Sağlık Grubu, artan hasta talebini karşılamak için yeni bir yatırıma imza attı. Grup, Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yatırımla büyüttü. Maslak’ta ek olarak inşa edilen 65 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastane binasıyla birlikte hastane toplamda 106 bin metrekare kapalı alanda hizmet vermeye başladı. 4 ülkede faaliyet gösterdiklerini söyleyen Acıbadem Sağlık Grubu adına Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Güney, “Grubun 21 hastanesi ve 16 tıp merkezi var. Acıbadem, 21 ülke, 31 şehir ve 32 noktada kurduğu Health Point temsilcilikleriyle de uluslararası bir sağlık markası olarak hızla büyüyor” diye konuştu.

Acıbadem Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz ise Maslak’ı hastalardan gelen talep üzerine büyüttüklerini söyledi. Topuz, şu ifadeleri kullandı: “2009’dan beri buradayız. Büyüme çalışmaları 2 yıl önce başladı. 65 bin metrekarelik yeni hastane yatırımıyla birlikte toplamda 106 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet vermeye başladı. Büyüme projesinden sonra, 364 kişilik yatak kapasitesiyle Ekim 2018’de daha çok sayıda misafire kapılarını açtı. Acıbadem Maslak; iş dünyasının merkezinde; modern mimarisi, donanımlı altyapısı, özellikli hizmetleri, uzman kadrosu ve güncel teknolojisi ile hasta için ihtiyaç duyulan her türlü hizmeti gerçeğe dönüştürüyor.”