Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri çerçevesinde İstinye Tersane Alanı’na konuk olan Leman Sam, sevilen şarkılarını Sarıyerliler için söyledi. Kendisini sanatçı değil de şarkıcı olarak tanımlayan Sam, yaptığı konuşmada “İnsanların huzura ihtiyacı var” diyerek barış temennisinde bulundu.

On bir ayın sultanı Ramazan, Sarıyer’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmaya devam ediyor. Her gün en az iki mahallede sevgi sofrasını kuran Sarıyer Belediyesi, Ramazan’ın 10.gününde Bahçeköy ve Demirciköy Mahalle sakinlerini aynı masa etrafında bir araya getirdi.

Leman Sam’dan anlamlı mesajlar

 İftar sonrasında vatandaşların buluşma noktası haline gelen Huzur, Barış ve Hoşgörü Alanı olarak bilinen İstinye Tersane'de ise usta şarkıcı Leman Sam sahne aldı.  Birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sam, alanı dolduran yüzlerce vatandaşa unutulmaz bir akşam yaşattı.

“Umarım bu düşmanlıklar biter”

Hayatında ilk kez ramazan etkinliğinde şarkı söylediğini ifade eden Leman Sam,“İnsanların huzura, mutluluğa ihtiyacı var. Huzur; kardeşlik ve dayanışmadır. Umarım bu düşmanlıklar biter” diyerek barış mesajları verdi. Konser sonrasında, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in eşi Dürdane Genç ve kadın meclis üyeleri ünlü şarkıcıya çiçek takdim ederek, teşekkür etti.