Ay Yapım imzalı, Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’nın ilk fragmanı yayınlandı. Tatlıtuğ, fragmanda Sarıyer’in amigoluğunu yapıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Sarıyer’in futbol mabedi Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda çekimleri başlayan ‘Çarpışma’ dizisinin fragmanı seyirciyle buluştu. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynayacağı dizi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Sarıyer'in tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un başrollerde oynadığı Çarpışma dizisinin fragmanında, Sarıyer'in amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarlara üçlü çektiriyor ve tribünleri coşturuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ amigo oldu

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve izleyicileriyle buluşmak için gün sayan ‘Çarpışma’nın yayınlanan ilk fragmanında, Sarıyer’in amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarlara üçlü çektiriyor. Kerem de (Alperen Duymaz) tribündeki yerini alıyor. Kasım ayında Show TV’de başlayacak olan dizi Perşembe akşamları ekrana gelecek.