Hayranlarını klipte oynamaları için çekime davet etti.

Ünlü Sanatçı ve Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Göçer'in renkli single çalışması Reva’nın klibi için kamera karşısına geçti. Yeni klibi ile ezber bozan sevilen şarkıcı, kalabalık oyuncu kadrosu ve ekibi ile kısa film tadında bir klibe imza attı. Ercan Şencan yönetmenliğinde Sarıyer’de gerçekleşen klip çekimlerinde düğünden gelin kaçırma sahnesi dikkat çekti.

KLİP GERÇEK DÜĞÜNÜ ARATMADI

“Sarıyer’den gelin kaçırmak hiçte kolay olmadı ama sonunda yine aşk kazandı” diyen Göçer’in yeni klibinde yer alan düğün sahnelerinde çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Kavga, kaçış, aksiyon dolu; orman ve teknede devam eden, adeta gelin avına dönüşen sahnelerse nefesleri kesti.

İnstagram hesabından klip çekimini bir gün önce duyuran ve düğün sahnesinde oynamak isteyen herkesi davet eden Ferhat Göçer’i Sarıyer’de yüzlerce seveni karşıladı. İki yüz kişilik bir ekiple Sarıyer Meydan’da yapılan çekimler gerçek düğünü aratmadı. Sözleri Zeynep Talu’ya müziği ise Ferhat Göçer’e ait olan Reva, 27 Temmuz’da müzikseverlerle buluşacak.