Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Sarıyer Belediyesi Yaşamevi’nde çalışmalarını sürdüren ve amatör sanatçılardan oluşan Türkü Dostları Grubu, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret eden grup, seslendirdikleri birbirinden güzel türküler ile huzurevi sakinlerine büyük moral verdi.

İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret eden Türkü Dostları Grubu, burada verdiği konserle huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

“Grubumuz türküyü benimsemiş kişilerden oluşuyor”

Etkinlik ile ilgili Sarıyer Posta’ya konuşan Türkü Dostları Grubu Kurucusu ve Yöneticisi Muzaffer Tosun, “Çoğunluğunu kamu görevlilerinin oluşturduğu grubumuz amatör sanatçılardan oluşuyor. Türküyü benimsemiş kişilerin bir araya gelmesiyle oluştu. Biz türkü gibi değerlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Müzik ruhun gıdasıdır. Bu anlayış ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. İzzet Baysal Huzurevi’nde verdiğimiz konserin amacı buradaki yaşlı insanlara güzel saatler yaşatmak ve moral vermek. Çünkü onların en çok morale ihtiyacı var. Biz de buna vesile olduğumuz için son derece mutluyuz. O yüzden bu imkanları bizlere sağlayan başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve huzurevi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.