Sarıyer’in en eski ve en etkili derneklerinden biri olan Sarıyerliler Derneği’nde sanat günleri başladı. Türk Sanat Müziği Korosu’nun Kesime Bozkurt Organizasyon tarafından gerçekleştirilen sezon açılış kokteyline ilgi yoğundu.

İlçenin en etkili ve sosyal derneklerinden biri olan Sarıyerliler Derneği’nin lokalinde gerçekleştirilen kokteyle, Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyerliler Derneği üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

MÜZİK DOLU BİR GECE YAŞADILAR

Koro Şefi Birgül Mutlubaş, başta Türk Sanat Müziği olmak üzere birinden güzel eserleri seslendirirken, zaman zaman konuklarda şarkı söyledi. Kokteyle katılan Sarıyerliler, söylenen eserlere eşlik ederken, müzik dolu bir gece yaşadılar.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, eğitime verdiği önemi dile getirerek, “Her yıl derneğimizde onlarca yetişkin ve çocuğumuza çeşitli sanatsal branşlarda eğitimler veriyoruz. Eğitim derneğimizin olmazsa olmazlarındandır. Sarıyer’i bir sanat ilçesi yapma yolunda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

SANAT OKULU GİBİ DERNEK

1992 yılında kurulan ve 1995’ten beri kendi binasında adeta sanat okulu gibi çalışan dernek, Sarıyer’in en etkin sivil toplum kuruluşu olmaya devam ediyor. Dernek bünyesinde açılan kurslarda bale, Türk Sanat Müziği, piyano ve resim alanlarda eğitim veriyor.

SARIYER POSTA