Kasım ayında sanatseverlere perdelerini açan Sahne Maslak, kadın - erkek ilişkisi ve aşk temalarının tartışıldığı oyunlarla Aralık ayında da gösterilerine devam ediyor.

Sahne Maslak’ın ilk yapımı olan “Açık Aile” ve birçok tiyatro oyunu Aralık’ta tiyatroseverler ile buluşacak.

Usta oyuncular sahnede olacak

Başrollerinde seyircilerin gönlüne taht kuran iki usta oyuncu; Özge Özberk ve Kubilay Penbeklioğlu’nun oynadığı Açık Aile’nin yönetmen koltuğunda Dersu Yavuz Altun oturuyor. Dario Fo ve Franca Rame’nin yazdığı metni sahneye taşıyan ekip, 13 Aralık Perşembe günü ilk kez seyirci karşısına çıkacak. 13, 14, 16, 21 ve 29 Aralık tarihlerinde,  Sahne Maslak’ta gülmek isteyenleri ve özellikle kadın seyircileri bekliyor.

Aralık dolu dolu geçecek

7 Aralık’ta dünyaca ünlü “Gözlerin Ardında Müzikal”, 8 Aralık’ta Usta oyuncu Füsun Demirel’in yönettiği ve oynadığı “Aşk Dersleri”, 15 Aralık’ta Yurdaer Okur’un başarılı performansıyla Nazım Hikmet’in şiirlerinden ve mektuplarından uyarladığı “Ran”, 22 Aralık Cumartesi günü, izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Zuhal Olcay ve Burak Sergen’in başrollerini paylaştığı “Aşk Halleri” oyunları sahnelenecek.

Sahne Maslak’ta çocuklara özel gösteriler

Her hafta sonu çocuklar için eğlenceli gösteriler sunan Sahne Maslak, Aralık ayında Tiyatro Yeniden ve Fabrika Sanat’ın oyunlarını çocuklarla buluşturuyor.

Bilgi: (

0212) 230 0 230