Tarabya’da faaliyet gösteren Plans Art Resim ve Sanat Atölyesi, düzenlenen nezih kokteyl ile sanat galerisinin açılışını gerçekleştirdi. Birbirinden değerli eserlerin yer aldığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Plans Art Resim ve Sanat Atölyesi, çocuklara verimli, yaratıcı ve eğlenceli bir atölye ortamı sağlarken, akademik tavır ile de çağdaş, bilgili ve entelektüel bir gençlik için Tarabya’da faaliyetlerini sürdürüyor.

SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Resim sergisi açılışına; Plans Art Resim ve Sanat Atölyesi’nde eğitim gören çocuklar ile aileleri ve Sarıyerliler katıldı. Sanat atölyesinde yapılan resimler sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Nezih bir ortamda gerçekleştirilen açılışta konuklara ikramda bulunuldu.

ŞİRİNER VE BAŞARAN’DAN TEŞEKKÜR

Sergi ile ilgili Sarıyer Posta’ya konuşan Plans Art Resim ve Sanat Atölyesi’nin ortakları Zerrin Şiriner ve Gamze Başaran, “Sanat bir toplumun olmazsa olmazıdır. Sarıyer gibi sanata çok önem veren bir ilçede faaliyet göstermek bizim için ayrı bir onur. Plans Art Resim ve Sanat Atölyesi olarak sanatseverleri bir araya getirdik. Sergi açılışımıza katılan tüm konuklarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Tarabya Bayırı Cad. Dereiçi Sok. No: 13 Tarabya

GSM: 0545 769 37 80

Instagram: plansart

SARIYER POSTA