2013 yılında katılmış olduğu O ses Türkiye yarışmasında, sonra uzun yıllar Demet Akalın’a vokal olarak devam Müzisyen Ömer Topçu, devam eden sürecin ardından produktörlüğünü de üstlendiği ilk single projesi olan, “Oh olsun” DMC müzik etiketiyle dinleyici ile buluştu.

Tüm şarkı listelerde bir numara olup, bütün yaz zirvede kalmayı başararak, mesleki kariyerimin ilk basamağında bana bir altın plak getirdiğini belirten başarılı sanatçı Ömer Topçu, Türkiye ve Avrupa da yoğun konser takviminin yanı sıra, peş peşe devam eden tekli çalışmalarım, “Dayanamam, Dertli dertli, Sen Normal Değilsin gibi yayınlandılar” dedi.

TOPÇU; “HERGÜN DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUM”

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, “Dünya Kahpe” isimli maxi single projemiz önümüzdeki günlerde dinleyici ile buluşacağının müjdesini veren Topçu, “Yeni ekibimle birlikte, yeniden şekillendirdiğimiz kariyer planlamalarımıza dahil olan bir eğitim sürecine de girmiş bulunuyoruz. Her biri kendi alanında uzman eğitmenlerden ses, müzik, dans ve sahne sanatları olmak üzere özel dersler almaktayım . Pandemi nedeniyle bir süre ara verdiğimiz yoğun sahne çalışmalarımıza start vermeye başlarken, her pazar canlı performansımızı Etiler ve Nişantaşı'nın seçkin mekanlarında bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecana ortak olan herkese, sevenlerime, ekibime, aileme ve dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.