Ünlü komedyen Yavuz Seçkin “Oldu mu Şimdi” isimli sinema filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez bir mafya komedi filminde rol alacak olan usta komedyen filmde “Yaşar” karakterini canlandıracak.

merdanYapımcılığını PPM yapım’ın,  Uygulayıcı yapımcılığını Merdan yapımın yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Kenan Öztürk’ün oturduğu bir mafya komedisi olan “Oldu mu Şimdi” sinema filminin çekimleri öncesi oyuncu kadrosu yemekte bir araya geldi.

Oyuncu kadrosu; Yavuz Seçkin (Yaşar), Seda Güven (Lara), Serkan Şengül (Ömer), Emre Mutlu (Davut), Oğuzhan Yıldız (Şit), Hüseyin Elmalıpınar (Kolpa Necmi), Orhan Aydın (Ankaralı Vedat), Yıldırım Öcek (Müsteşar Eşref), Haldun Boysan (İmam-Gürcan), Muhlis Asan (Himmet), Yakup Yavru (Şeyh), Esra Sönmezer (Müdür)

Filmin Konusu; Doğduğu günden beri hayatı yanlış anlamalar yüzünden mahvolan Yaşar. yine bu tip bir anlama sonucu hapse girer. Hapiste tanıştığı Ömer en yakın dostu olur. Hapisten çıktıktan sonra Ömer’le birlikte birçok dolandırıcılık işi yaparlar. Ama her defasında yakalanıp tekrar hapse girerler. En son hapisten çıktıklarında tövbe etmeye karar verirler. Helal yollu para kazanacaklardır artık. O gün tövbe etmek için camiye gittiklerinde kimi kimsesi olmayan bir cenazenin kaldırılmasına yardım ederler. Yaptıkları bu yardım başlarına talih kuşu kondurur. Ölen kişi aslında zengin bir iş adamıdır. Ve “cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur” demiştir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan bir firmanın başına geçerler.

İkilinin macera ve komedi yüklü hayat hikayesi izleyenleri kahkaha krizine sokacak