Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Yönetmen Onur Ünlü’yle yaşadığı aşkla gündemlerden düşmeyen Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev arıyor. Bahçeli bir ev isteyen genç oyuncuya görüştüğü emlakçı tarafından kirası 20 bin lira olan bir ev gösterildi.

EN FAZLA 10 BİN TL VERİRİM

Yakın çevresine, “20 bin lira bütçemi aşar” diye konuşan Ergüçlü, en fazla 10 bin lira kira vermek istediğini açıkladı. Oyuncu şimdilerde emlakçıdan gelecek haberleri bekliyor. Yer aldığı yapımlardaki rolleriyle ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla çok beğenilen Hazar Ergüçlü, son olarak yeni çıkacak olan dizisi Alev Alev ile yeniden gündeme gelmektedir. 

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Ergüçlü, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine ''Gölgeler ve Suretler'' adlı sinema filmiyle adım attı.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Hürriyet