Arda Aydın’ın yazıp yönettiği ve rol aldığı eğlenceli gösteri Biraderler Cabaret, 2 Mart Çarşamba akşamı saat 21.00’da Tamirane Akasya’da izleyiciyle buluşacak.

Avrupa ve Amerika’da 100 yılı aşkın zamandır var olan kabare kültürü, bir zamanlar ülkemizde de yerleşmiştiancak yerini bar kültürü alınca yavaş yavaş kaybolmaya yüz tuttu. İstanbul’un en ünlü mekanlarından Yeşil Kabare’yi kim unutabilir? Peki Devekuşu Kabare’nin gülmekten karınları ağrıtan oyunlarını,müzikallerini? İşte Biraderler Cabaret bu özlemden ilham alarak oluşmuş bir gösteri. İnsanları birbirine bağlayabilecek güzellikleri bir araya getirdik, saçlarımızı taradık, losyonlarımızı sürüpayakkabılarımızı parlattık ve artık gösteriye hazırız.

Arda Aydın’ın yazıp yönettiği ve rol aldığı Biraderler Cabaret, yüksek temposu ve unutulmaz şarkılara yaptığı cover’larıyla 2 Mart Çarşamba akşamı saat 21.00’da Tamirane Akasya’da seyircisiyle buluşuyor.

21 ŞARKILIK MUHTEŞEM REPERTUVAR

Biraderler Cabaret, bir müzikli oyun yapmak için kolları sıvayan üç yapımcının hikayesini anlatıyor. Ancak sahnede birçok şey oyunun metni dışında, doğaçlama gelişiyor. Her dakikası izleyicisini şaşırtan sürprizlerle dolu Biraderler Cabaret’de Arda Aydın, Mert Yavuzcan ve Anıl Altınöz rol alıyor. Üç yetenekli oyuncu iki buçuk saatlik gösteri boyunca Pink Floyd’dan Beatles’a, Michael Jackson’dan Daft Punk’a, 90’lı yılların unutulmaz Türkçe hitlerinden hafızalara kazınan film müziklerine kadar toplamda 21 şarkıyı yepyeni versiyonlarıyla seslendiriyorlar. Kendilerine has koreografilerle de bu gösteriyi zenginleştiriyorlar.

Biraderler Cabaret’de sahnedeki herkes tiyatro oyuncusu ve müzisyeni. Bu yüzden sıradan konser performansları ya da müzikli oyun yapılarından çok farklı. Biraderler Cabaret’nin müzik düzenlemeleri ise başarılı müzisyen Orçun Tekelioğlu’na ait.

Künye

Yazan / Yöneten: Arda Aydın

Oyuncular: Arda Aydın, Mert Yavuzcan, Anıl Altınöz

Orkestra Şefı / Piyano: Orçun Tekelioğlu

Elektrik Bass: Şafak Kocadağ

Davul / Perküsyon: Bilal Nazlıgül

Saksafon: Doruk Bora

Orkestra Düzenleme: Orçun Tekelioğlu

Koreograf: Yasemin Gezgin Yavuzcan

Sahne Tasarımı: Cihan Aşar

Kostüm Tasarımı: Onur Uğurlu

Biletler Biletix’te!

Ayrıntılı bilgi, görsel ve röportaj talepleri için;

Harun Karaburç: 0531 798 45 81