Bu yıl 8'inci kez düzenlenen Sarıyer Edebiyat Günleri üçüncü gününde de tüm coşkusuyla devam etti. Edebiyat tutkunlarının akın ettiği etkinlikte günün sürprizi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile alanı gezen Karalar, edebiyat coşkusuna ortak oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir belediye başkanlarının da katılacağı ‘Yerel Yönetim ve Edebiyat’ paneli iptal edilmesine rağmen Sarıyer’e geldi.

Genç ve Karalar’a sevgi seli

Başkan Zeydan Karalar’a ziyareti sırasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç eşlik ederken, alanda bulunan vatandaşlar her iki başkana da sevgi gösterilerinde bulundu. Yoğun ilgi ile karşılanan başkanlar, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Genç ve Karalar daha sonra imza günü düzenleyen yazarlara giderek, kitaplarını imzalattı.

Usta isimler sevenleriyle buluştu

Etkinlik kapsamında; Nazlı Eray, Mario Levi, Atilla Dorsay, Adnan Özyalçıner, Oya Baydar, Mustafa Kemal Erdemol, Caner Cindoruk gibi birbirinden usta isimler sevenleriyle bir araya geldi. Konukların İstanbul Boğazı’nı gezdiği Şiir Teknesi ile başlayan etkinlikler, Grup Gündoğarken konseriyle son buldu.

SARIYER POSTA