Sarıyer Belediye Meclisi, Eylül ayı 2. oturumunda söz alan CHP Meclis Üyesi Gökan Zeybek, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla, ülkemize barış ve kardeşlik temennisinde bulundu.


Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Sarıyer Belediye Meclisi Eylül ayı 2. Oturumunda konuşma yapan CHP Meclis Üyesi Gökan Zeybek,  Kurban Bayramı’nın barış, kardeşlik ve birlik içinde geçmesini söyleyerek, tek bir vatandaşın bile burnunun kanamasını temenni etti.

Zeybek: Tek bir vatandaşımızın burnu bile kanamasın 


Son yaşanan terör saldırıları nedeniyle Sarıyer Belediye Meclisi’nde konuşma yapan Zeybek, “Bu Kurban Bayramı’nın üzerimizde vacip olduğu biçimiyle geçmesini temenni ediyorum. İnsan kanının akmadığı ve bugünden başlanarak, ülkemizde artık bir tek insanın burnunun bile kanamamasını, 80 milyon milletimizin birlik, barış ve kardeşlik içinde geçirmeyi diliyorum. Yaşanan süreçte provakatif eylemlerin ülkemizdeki etnik ya da farklı kimliklere sahip olan insanların birbirine karşı olan dostane, kardeşlik ve barış duygusu içinde yaşamasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Bayram bütün ülkemize barı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Zeybek, son olarak CHP Grubu adına herkesin bayramını kutladı.