Zekeriyaköy Mahallesi sakinleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı Zekeriyaköy Çarşı Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Etkinliğe; Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, Zekeriyaköy Komşuluk Birliği üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri, Zekeriyaköy Çarşı Yönetimi, Zekeriyaköy Spor Kulübü Derneği üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. 100. yıl kutlaması olmasına rağmen ilginin geçtiğimiz yıllara oranla katılımın az olması dikkat ve tepki çekti.

DEV TÜRK BAYRAĞI İLE YÜRÜDÜLER

Zekeriyaköy Komşuluk Birliği, Zekeriyaköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Zekeriyaköy Çarşı Yönetimi ve Zekeriyaköy Spor Kulübü öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa katılan vatandaşların coşkusu görülmeye değerdi. Bir grup vatandaş bando eşliğinde ellerinde dev Türk Bayrağı ile meydana yürüdü.

ETKİNLİKTE ATATÜRK VE CUMHURİYET VURGUSU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi Emel Hatipoğlu, Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, Zekeriyaköy Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güzelöz, Zekeriyaköy Spor Kulübü Başkanı Cengiz Aydın günün önemini belirten konuşmalar yaptılar.  

Konuşmaların ardında etkinlikte kısa bir tango gösterisi sergilendi.  Programın sonuna doğru katılımcılara ikram bulunuldu.