Zekeriyaköy’de ilk iletişim firması olarak faaliyet veren Lena İletişim, bölgedeki telefon hizmetleri, Apple, Samsung teknik servis, fatura tahsilatı, TİVİBU ve TTNET işlemlerinden büyük kolaylıklar sağlayarak bölgedeki önemli bir eksikliği gideriyor.  


 

32013 yılının sonundan beri Sarıyer merkezden sonra Kilyos’a kadar geniş bir alanı hizmet veren Lena İletişim, Zekeriyaköy Garanti Koza’daki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Sarıyer’in genelinde hizmet veren ve her geçen gün daha da büyüyen Lena İletişim kaliteyi ön planda tutuyor. Yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayan Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Lena İletişim’in sahibi Mert Öztürk, “Sarıyer’de bu alanda kendimi ispatlamış bir firma olarak, her geçen gün Zekeriyaköyümüze daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi geliştirmenin çabasındayız. Küçük bir dükkânda hizmet vermeye başlayıp, bugün daha büyük ve kapsamlı yeni yerimizde hizmet vermeye başladık” dedi.

Apple ve Samsung teknik servis imkanı


lenaApple ve Samsung Teknik servis hizmetlerinin yanı sıra fatura tahsilatı, TTNET ve TİVİBU gibi Telekom hizmetlerini verdiklerini belirten Öztürk,  “Zekeriyaköy halkımız her geçen gün verdiğimiz hizmetten dolayı mutlular ve daha iyi hizmet için bize destek veriyorlar” diyerek teşekkür etti.

Öztürk: Kalite bizim için ön planda


Zekeriyaköy halkına  layık olduğu hizmeti verme çabasında olduklarını belirten Öztürk, “Biz Zekeriyaköy halkına her zaman anlatmaya çalıştığımız şudur: Kaliteyi ön planda tutuyoruz. Bazı mağazalar gibi ürünü satıp arkasında durmamayı değil, ürünü sattığımızda uzun yıllar onu sağlam kullanıp bize teşekkür etmesini bekliyoruz. Sattığımız ürünlerin kalitesinden ve orijinalliğinden emin olduğumuz için müşterilerimize de gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyoruz” dedi.

Garanti Koza Çarşısı Alışveriş Blokları. 4. Cad. No:4/1 Zekeriyaköy


Tel: 0212 517-4 19 19


Gsm: 0532 667 70 99