Sarıyer Belediyesi ve Zekeriyaköy Evleri İşletme Kooperatifi Komşuluk Birliği’nin katkılarıyla, Zekeriyaköy Vişne 3'de mini basketbol sahası yapıldı. 


 

zekeriyaköy

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Zekeriyaköy Vişne 3'de kurulan basketbol sahasının açılış kurdelesini site sakinleriyle birlikte kesti. Basketbol sahası, kesilen kurdelenin ardından yapılan dostluk maçıyla hizmete girdi. Basketbol sahası açılışı dolayısıyla yapılan dostluk maçında Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’le ayrı takımlarda mücadele eden Başkan Genç, müsabaka sonunda her iki takıma da birer plaket verdi.



Yamaner’den, Genç ve Zeybek’e plaket


nilgün yamaner

Katkılarından ötürü teşekkürlerini sunan Zekeriyaköy Evleri İşletme Kooperatifi Komşuluk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yamaner, Başkan Genç ve Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’e birer plaket takdim etti.

Günün anısına fidan dikildi


Basketbol sahası açılışından sonra, sahanın bahçesine 3 adet fidan dikildi. Yaklaşık 200 yıl yaşayabilen Sığla Ağacı fidanlarını vatandaşlarla birlikte diken Genç, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Genç: Bütün mahallelere bu tür çalışmalar yapılmalı


şükrü gençAçılıştan sonra gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bütün mahallerde bu tür alanların yapılması gerekiyor. Maliyeti de çok fazla değil özellikle Zekeriyaköy yer olarak çok zengin bir bölge, bu tür alanlar oluşturmak için çok elverişli. Gençler gelecek burada spor yapacak. Ayrıca Komşuluk birliği çok önemli bir kurum. Toplum birlikte olmasa yaşayamaz. Başta Nilgün Yamaner başta olmak üzere tüm kooperatifi üyelerini ve çalışanlarını kutluyorum. Doğru düşünen insanların birlikte neler başarabileceğine birkez daha şahitlik ettik. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



Yamaner: Sivil toplumla yerel yönetimin çok güzel bir işbirliği


Zekeriyaköy Evleri İşletme Kooperatifi Komşuluk Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yamaner, açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirereknilgün yamaner şu ifadeleri kullandı: “Belediye ile iş birliği içerisinde güzel bir çalışma ortaya çıkardık. Sivil toplumla yerel yönetimin çok güzel bir işbirliği. Çok mutluyuz, böyle yerler çoğalsın. Halka açık bir alan olacak. Bunun yaşatılması ve korunması da belediye ile ortak çalışacağız. El birliğiyle yaptığımız ilk sahamız. Çalışmalarından dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

IMG_6326 şükrü genç