Türkiye'nin en zenginleri listesine girmese de 500 milyon liralık serveti bulunan Zarrab, her şeyini satışa çıkardı.


İran'da,  Reza Zarrab'ın ortağı olarak bilinen  Babek Zencani'ye idam cezası verilmesinin ardından, muhalefet, dava dosyasının getirilip  Türkiye'deki bağlantıların da ortaya çıkarılmasını istedi. Açık hesap üzerinden yürütülen işlemlerin Babek bağlantısı üzerinde duruluyor.  İran'ın da paranın izini süreceğine yönelik haberler üzerine harekete geçen  Reza Zarrab'ın önemli bir kısmı gayrimenkul olan varlıklarının tamamını satışa çıkardığı ileri sürüldü.

Finansgundem.com'un edindiği bilgilere göre öncelikle parası olan kişilerle bire bir temasa geçilerek bu gayrimenkullerin sessiz sedasız satışı işlemine başlanmış.  Reza Zarrab'ın bu yüzden tüm aileyi  Kemer Country'de satın aldığı 10 milyon liralık korunaklı villaya topladığı dile getiriliyor. Kulislerde el konulma riskine karşılık Zarrab'ın tüm gayrimenkullerini satmak istediği iddiası konuşuluyor. Zarrab'ın oldukça fazla gayrimenkulü bulunuyor.

EBRU GÜNDEŞ'E 12 MİLYON DOLARLIK JET ALDI


Reza Zarrab, kuyumculuk ve petrol ticaretiyle uğraşırken bir anda hatırı sayılır servete sahip olan isimlerden biri. İçinde 6 farklı şirket barındıran Royal  Denizcilik de Zarrab'ın şirketi. Çatı şirket Royal Holding. Bu şirketin içerisinde Are Havacılık isimli şirket de bulunuyor. Zarrab şirket bünyesinde eşi  Ebru Gündeş'e 12 milyon dolar değerinde Challenger 300 tipi özel jet almıştı.