30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü Sarıyer’de coşku ve heyecanla kutlandı.


30 Ağustos Zafer Bayramı Ülke genelinde olduğu gibi Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde yoğun bir coşkuyla kutlandı. Hafta sonu olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu kutlama tören tam bir bayram havasında geçti.

İlk tören Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti


IMG_1203


Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen kutlama,  Atatürk Anıtı’na Sarıyer Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Sarıyer Belediye Başkanlığı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenklerinin konulmasıyla başladı. Çelenk koyma töreninden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.

Törene; Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutanlığı temsilcisi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, ADD Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, ÇYDD Sarıyer Şubesi Temsilcileri, Sarıyer mahalle muhtarları ile diğer 30 ağustos sarıyerkurum ve kuruluşlarla STK’ların başkan ve yöneticileri katıldı.

Kaymakam Bilgin, tebrikleri makamında kabul etti


Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önündeki kutlama töreninden sonra Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, tebrikleri kendi makamında kabul etti. Hükümet Konağı kaymakamlık makamında gerçekleşen tebrikat töreninde Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Beldiye Başkanı Şükrü Genç ve Garnizon Komutanı,  Sarıyer protokolü, idari amirler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kurum ve kuruluşları ve yerel basın temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

30 ağustos sarıyerSarıyer Kaymakamlığı’nda gerçekleşen tebrikat programından sonra, kaymakamlık terasında Sarıyer Belediye ekipleri tarafından hazırlanan ikram programına geçildi. Yoğun katılımın olduğu ikram programı, samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşti.

 30 ağustos bayramı



Kaymakam Bilgin’den teşekkür


Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ikram ve hizmetlerinden dolayı Sarıyer Belediye ekiplerinin bulunduğu standa giderek teşekkür etti.