Sarıyer’de kaliteli gazetecilik konusunda rakipleriyle arasını giderek açan, yerel basının öncüsü konumunda olan Sarıyer Posta 100. sayısının haklı gururunu yaşıyor.
img_5610Sarıyer’de yaklaşık dokuz yıl önce okurlarıyla buluşmaya başlayan Sarıyer Posta Gazetesi, 100. Sayısını bastı. Habercilik alanındaki doğru ve objektif çizgisi, güvenilir bilgi aktarımı ve araştırmalarıyla Sarıyerliler tarafından kabul edilen Sarıyer Posta, iş adamı, esnaf ve siyasilerden de gazetecilik adına tam not almaya devam ediyor.

Sarıyer Posta ile Sarıyer basınının ivme kazandığını söyleyen Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Tüm güçlük ve zorluklara rağmen 9 yıldan beri dimdik ayaktayız. Halkla el ele, esnafla omuz omuza yürüyoruz. Amacımız Sarıyer’e değer katmaktır. Bu yolda bize destek olan, yanımızda yer alan ve bizi destekleyen fedakar Sarıyer halkına da teşekkür ediyoruz.” dedi.

İşte Sarıyer Posta ile ilgili Sarıyer halkının verdiği sıcak ve samimi mesajlar:                                                                                                                                        

Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy Bilgin: Mahalli basını son derece önemli. Sarıyer Posta’nın ayrı bir yeri var. 100. Sayı çıkarmak herkese nasip olmaz. Daha nice 100’lere diliyorum. Başarılı gazeteciliğimizin devamını istiyorum. Başta siz olmak üzere bütün Sarıyer Posta çalışanlarını tebrik ediyorum.

salh-byrktrimg_8691 AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar: Her şeyden önce yaptığınız iş çok önemli. Gazeteciliği adilce yapmak, bu mesleğin en önemli tarafıdır. Adilce 1 gün başkanlık yapmak, 70 gün ibadete bedeldir. Aynı şekilde medyaya da büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Sarıyer Posta olarak güzel hizmetler yaptığınızı düşünüyorum, kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Bizler, size; ‘bizi yazın’ diye hiçbir zaman talep etmedik. Biz yanlış yaparsak bizim yanlışımızı, hatamızı yazın. Hata yapanın hatasını yazın, eleştirin. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Sizlerin de bu dönemde sorumlulukları var. Bunları en iyi şekilde yerine getirmek adına, hassas davranmanız gerekiyor. Sarıyer’de herkes birbirini kucaklasın, eskiden böyle bir ilçeydi. Etnik kimlik üzerinden arkadaşlıklar kurulmazdı. Ben Sarıyer’de doğduğum zaman arkadaşlarım, komşularım, Ermeni ve Rumlardı. Eskiden hiçbir zaman Sarıyer kimin memleketi diye söz konusu olmazdı. Birileri bunu kaşımak istiyor, biz buna müsaade etmeyeceğiz. Biz, insana değer vermek istiyoruz. Sarıyer Posta’yı 100. sayısında tebrik ediyor ve kutluyorum. Muhabir arkadaşlara da iyi çalışmalar diliyorum.

img_8568img_8734Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar: 100. Sayısında Levent Pehlivanoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hem dijital gazetecilikte hem de yazılı basında olayları takip edip yerinde ve tarafsız yayınlıyor. Daha çok haber yapmak için mahalle muhtarlarından bilgi almalılar, çünkü insanlar bütün sorunlarını mahalle muhtarlarıyla paylaşıyor. Bu nedenle de yerel çevreden, halktan haber almak için mahalle muhtarlarıyla sürekli iletişim halinde olmalılar. Sarıyer Posta gazetesinin 100.sayısını kutluyoruz.

Sarıyer Market Sahibi İhsan Korkmaz: Maşallah, nice 100. sayılara. Hep beraber desteklerimiz sizinle. Daha iyi günlere diliyorum.

Paşafırını Sahibi Nedim Kaya:  Daha çok dijital gazetenizden takip etme fırsatı buluyorum. İlerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Nice kıymetli sayıları bekliyoruz.

Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu: Gazetenizle beraber ilçemizden haberdar oluyor ve böylelikle takip ediyoruz. Bir yerel gazete olarak sınırlarını aşacak nitelikte. 100. sayısını kutlar ve başarılar dilerim.

cngz-alpimg_8544Doktor Cengiz Alp: Sarıyer Posta, yerel gündemi objektif değerlendiren, başarılı çalışmalara uzun yıllar istikrar içinde devam eden bir yerel gazete. Eksiklikler olabilir. Bunları zaman içerisinde tamamlayacaklarını, tecrübelerine yenilerini ekleyerek, önümüzdeki dönemi daha iyi geçirecekler dileklerinde bulunuyorum. Bağımsız, objektif gazetecilik yapmada yol kat etmeleri, eleştiriye hoşgörü ile yaklaşmalarını diliyorum. Sarıyer Posta çalışanlarını tebrik ediyorum.

Esnaf Vural Aslan: 100. sayıya gelmek kolay değil. Gayet güzel bir gazete, çalışmalarını beğeniyoruz. Esnafa yönelik haberlere ve reklamlara da ağırlık veriliyor. Sarıyer Posta çalışanlarının güler yüzlü ve hoş diyalog kurması da bizleri mutlu ediyor. Gazete çalışanları ile yaptığımız görüşmeler hep olumlu geçiyor. Genel Yayın Yönetmeni Levent Bey’i de seviyoruz, çalışanlarını da. Yıllardır da gazeteye reklam veriyoruz, hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Yeni sayıyla beraber başarılarınızın devamını diliyorum. Günümüz koşullarında ekonomik olarak geçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple, Sarıyer halkına, yerel gazetelerimizden biri olan Sarıyer Posta için destek sağlamalarını istiyorum. Reklamlar vererek ve sorunların çözümü noktasında dayanışma kurarak herkesin mutlu olmasını diliyorum. Yeni sayınız da kutlu olsun.

img_8493ndm-kyaEv hanımı Su Eda Ergürsel: “Sarıyer Posta gayet güzel bir gazete. Gazeteyi elime aldığım zaman, son sayfasına kadar okuyup bitiriyorum. Realist bir gazete, Sarıyer ile ilgili bütün haberleri sizin aracılığınız ile bulabiliyorum.”

Esnaf Murat Yılmaz: Gazetenizden memnunum, çalışmalarınızı başarılı buluyorum. Tarafsız bir çizginiz var. Genel olarak iyi bir gazete. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Esnaf Atakan Yıldız: Sarıyer Posta, bizim Sarıyer’imizin kendi gazetesi, sevdiğimiz bir gazete, eşimizi dostumuzu gördüğümüz bir gazete. Sarıyer’in bütün haberlerini burada görebiliyoruz. İlçemizde olan bitenden, siyasi partilerden haberdar oluyoruz. Sarıyer Posta Gazetesi bizim sesimiz. Başarılarının devamını diliyorum.

Esnaf Mehmet Ali Yasan: Sarıyer Posta Gazetesi, genelde herkesi her yeri gezip, her konuda bilgi aktaran bir gazete diye düşünüyorum. O yüzden memnunuz.

img_8480img_8727Esnaf Leyla Küçükkeleş: Sarıyer’de çok gazete var. Ama gerçekten Sarıyer Posta, en çok dikkatimi çeken, en çok dağıtımını gördüğüm, en çok iletişim sağladığım bir gazete diyebilirim. Her gördüğümde bir kez daha Sarıyer’in gazetesi Sarıyer Posta diye düşünüyorum. Tarafsızlık gazetecilik için olması gereken bir özellik ve bunu görebiliyorum.

Esnaf Adnan Güven: Gazetenizi devamlı takip ediyoruz, çok memnunuz. Sarıyer’de ne olmuş bitmişse her şeyi duyuyoruz. Amatör Spor Kulüpleri’ne de yer verdiği için Levent Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Esnaf Şakir Görken: Yerel basının öncüsü diyebiliriz gazeteniz için. Başarılar diliyorum. 100. sayısını kutluyorum.

Volkan Çelikoğlu: Sarıyer’in günlük rutin haberlerini dijital gazetenizden ve sosyal medya sayfalarınızdan takip edebiliyoruz. İlçemizin önemli olaylarına yer veren bir gazete, keza doğruları yazıyor. 100. sayısı hayırlı uğurlu olsun.

img_8612hytiMustafa Artvinli: Sarıyer’in gündemini belirleyen, ilçemiz için değerli bir gazete. Başarılarının devamını diliyorum. Nice sayılara.

Şamil Özbay: Gazetenizi severek takip ediyorum, gayet iyi bir yerel gazete. Başarılar diliyorum.

Tuncay Demir: Sarıyer Posta Gazetesi, iyi bir gazete olduğu inancındayım. Gazetenizde kendimizi tanıma fırsatı buluyoruz. Gazeteniz gazetemiz olmuş durumunda, 100. sayısını kutluyorum.

Süleyman Ekinci: Bu güne kadar yaptığınız haberlerle kalbimizde yer edinmiş bir gazete. Severek, isteyerek okuduğumuz, tarafsız bir gazete. Sarıyer’i iyi anlatan bir gazete, yeni sayınızı kutlarım.

img_8745img_8749Murat Yıldız: Gazetenizin 100. Sayısında başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah 100. sayınız gibi 1000. sayınız da olur. Sarıyer’den bizi haberdar ettiği için teşekkür ediyoruz.

Dilek Soğuk: Sarıyer Posta’yı çok seviyoruz. Sarıyer’imizin canı. Reklam kalitesi açısından da çok faydalı bir gazete. Başarılarının devamını diliyorum.

Ergün Şit: Gazeteniz, esnaf olarak reklam ve tanıtım açısından çok faydalı bir gazete. Daha güze haberlerle daha güzel günlere, nice sayılara.