Sarıyer Belediyesi’nde görev yaptığı süre zarfında başarışı işler imza atan ve ani ölümüyle Sarıyerlileri derinden yaralayan Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak için ölümünün 52 inci gününde anma etkinliği düzenlendi. Anma etkinliğine Sarıyerliler yoğun katılım gösterdi.


fddsdsdSarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarların ve Sarıyer Belediyesi çalışanlarının katıldığı mevlid yemeği verildi. Edilen duaların ardından Sarıyer Belediyesi Basın Birimi tarafından hazırlanan video gösterimi ile Yüksel Tutak bir kez daha anıldı.

“Her yerde emeği var”


anma22Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak anısına düzenlenen anma etkinliğinde konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Yüksel’in her yerde emeği vardır. Bu salonun ilk kullanımı onun sayesinde oldu. Mekanı cennet olacak. Önemli olan sevgili Yüksel’in hatıralarını yaşatmaktır. Ettiğiniz dualar kabul olsun. Unutulmayanlar katında olsun” dedi.

Salonda duygusal anlar


165Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Şahin Demir, mesai arkadaşları adına yaptığı konuşmada, “Tarih 20 Ekim 2014. Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne, Sarıyer Belediyesi’ne, Sarıyer’e, Ataşehir’e, Kırklareli Pınarhisar’a ateş düştü” diyerek Yüksel Tutak’ın ölümünden sonra yazdığı yazıyı okudu. Salonu dolduranlar Yüksel Tutak için hazırlanan, Basın Danışmanı Cengiz Kahraman’ın yazdığı ve okuduğu şiirin yanı sıra Tutak’ın sevenlerinin düşüncelerini dile getirdiği özel videoyu izlerken gözyaşlarını tutamadılar.