Zekeriyaköy Varyant yolunda bugün sabah saatlerinde feci bir kaza yaşandı.


 

ÖZEL HABER - Kaza sonrası ilk olarak Sarıyer Posta Gazetesi görüntüledi.


varyantSürekli kaza yaşanan ve birçok ölüme neden olan Varyant Yolunda bu sabah yine bir kaza yaşandı. Yük dolu kamyonetin freninin patlaması sonucu virajı alamayarak, bariyeri aşarak karşı şeritteki seyir halindeki araca çarpması sonucu 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı


Yolun standartlara uygun olmadığını, yük araçlarının yoldan geçmemesi gerektiğini defalarca gazetemize taşıdığımız Varyant yolunda meydana gelen kazada ilk müdahaleyi Zekeriyaköy Komşuluk Birliği ekipleri yaptı. Kazanın yetkili mercilere bildirilmesiyle olaya yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis sevk edildi.  Kazada yaralananlar çevre hastanelere kaldırıldı.

“Derhal çözüm bulun”4


Konuyla ilgili olay yerinede gazetemize açıklama yapan Zekeriyaköy Komşuluk Birliği Trafik Komisyonu Başkanı Mehmet Killi, “Yolun kapatılması için gereken her yere defalarca başvuruda bulunduk. Ancak bir türlü netice alamadık. Önlem olsun diye yukarıya tak yapıldı. Kamyonlar ve büyük araçlar geçmesin diye. Ancak bu taklarda kaldırılmasıyla kamyonlar yine geçmeye başladı. Bu kazalar bekleniyordu. Buradan yine bir daha sesleniyorum: Bu yola bir çözüm bulun” dedi.

2Zekeriyaköy Komşuluk Birliği Başkanı Nilgün Yamaner, Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya ve Zekeriyakölüler daha öncede yaşanan kazalara dikkat çekmek için yolda eylem yaparak, bu soruna çözüm bulunmasını istemesine rağmen herhangi bir çözüm bulunmadı.

 

3 6 varyant