Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde İstinye eski tersane alanında bir gecede üç sanatçı birden arka arkaya sahneye çıkarak Sarıyerlilere konser dolu bir akşam yaşattı.


ramazanEngin Bay, Birgül Mutlubaş  ve Ruşen Aydeniz’in sahne aldığı muhteşem gecede hem Türk Sanat Müziği’nin hem de Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini dinleme fırsatı bulan Sarıyerliler, Engin Bay ve Ruşen Aydeniz’in duygulu türküleriyle hüzünlenip, hareketli Anadolu ritimleriyle halay ve horona durdular. Birgül Mutlubaş’ın birbiri ardına seslendirdiği musiki eserleri ile geçmişe doğru bir yolculuk yapan vatandaşlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

ismail erdemGenç: Sevgi şarkıları ve sevgi türküleri söylemeye çok ihtiyacımız olan günlerdeyiz


Türk Sanat Müziği sanatçısı Birgül Mutlubaş’a teşekkür çiçeği takdim etmek ve Mutlubaş’ın kendisi için hazırladığı plaketi almak için sahneye çağrılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı konuşmada herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Genç, konuşmasını; “ Bu alan sevgi alanı ve buraya küçücük çocuklarınızla gelmeniz çok önemli. Burayı sözde değil, özde bir barış, huzur ve dostluk alanı yapıyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” sözleriyle noktaladı.

ruşen