Yeniköy’de daha önce kavga ettiği kişilere pompalı silahla saldıran şahıs, 5 kişiyi yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise kaçmayı başardı. Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.


Olay, Yeniköy Mahallesi Köybaşı Caddesi 65 numara önünde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir büfede çalışan ve ismi öğrenilemeyen şahıs motosikletiyle kazaya karıştı. Cadde üzerindeki balıkçıda çalışan S.Y. ve beraberindekiler de kazazedelere yardım etmek için olay yerine gitti. S. Y. ile motosikletiyle kaza yapan şahıs arasında henüz bilinmeyen sebeple kavga çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle S. Y. ve arkadaşları olay yerinden uzaklaştırıldı. Yaklaşık yarım saat sonra S. Y.’nin kavga ettiği şahıs, elindeki pompalı tüfekle balıkçı dükkanına geldi. Silahlı şahıs, balıkçı önünde bulunan kişilere doğru ateş etmeye başladı. Saldırı sonucu S.Y., Kenan B., Ahmet A. ile isimleri öğrenilemeyen ve yoldan geçmekte olduğu belirtilen 2 kadın yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçmayı başardı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı


İhbar üzerine söz konusu adrese polis ekipleri sevk edildi. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, delil araştırması yaptı. Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, olay yerini gören güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.