Sarıyer’de yayın hayatına 10 yıldır aralıksız olarak devam eden Sarıyer Posta Gazetesi; gazeteci Levent Pehlivanoğlu yönetiminde, 113. sayısıyla okurlarının karşısına çıktı.

Sarıyer Posta Gazetesi, tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafeli yaklaşımıyla; doğruları takdir eden, yanlışları tenkit eden ve tarafsız yayıncılık esasından ödün vermeyen başarılı çizgisini sürdürüyor. Dopdolu içeriğiyle siyasi ve toplumsal gündemin nabzını tutan Sarıyer Posta, 113. sayısı ile tam 48 sayfa olarak okurlarının karşısına çıktı.
SARIYER’E DAİR NE VARSA SARIYER POSTA’DA

Boğazın incisi, İstanbul’un gözbebeği Sarıyer’e dair ne varsa, takipçisi olan Sarıyer Posta; yeni sayısında da halkın sorunlarını, beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini sayfalarına taşıdı. Sarıyer halkının, kurulduğu günden bu yana gazeteyi sahiplendiğini dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, ilgi ve teveccühleri dolayısıyla Sarıyerlilere teşekkür etti.
“GAZETENİN GERÇEK SAHİBİ SARIYER HALKI”

113’üncü sayılarında ilçenin yoğun gündemi dolayısıyla 48 sayfa çıktıklarını kaydeden Pehlivanoğlu, “İstanbul’un en büyük yerel gazetesi Sarıyer Posta’yı, istikrarlı bir şekilde her ay Sarıyer halkıyla buluşturuyoruz. Bu sürekliliğin sağlanmasında gazetemize sahip çıkan Sarıyer halkının büyük emeği var. Çünkü bu gazetenin gerçek sahibi onlar” dedi.
“EKİP ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şimdiden yeni sayının heyecanını yaşamaya başladıklarını anlatan Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri, ekonomik gelişmeleri, amatör ve profesyonel spora dair öne çıkanları okurlarımız için sayfalarımıza taşımaya devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarıma çalışkanlıkları ve samimiyetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.