Ayazağa’da faliyet gösteren Sarıyer Ordulular Derneği’ni ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Sarıyer'in etkili derneklerinden SAODER'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

saoderKurulduğu günden itibaren Ayazağa’da sosyal anlamda etkinliklerine hız veren Sarıyer Ordulular Derneğine ziyaretçi akını bitmiyor. Derneğe hayırlı olsun ziyaretine Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeybek'in yanı sıra Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Oktay Aksu, Sarıyer  Belediye Meclis Üyesi Hasan Karagöz, CHP Ayazağa Mahalle Başkanı Mustafa Yasar ve Ayazağa Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman'da katıldı.

Zeybek: Halkımızın mağduriyet yaşamasını istemiyoruz


Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, dernek ziyaretinde ‘‘Ayazağa imar plan çalışmalarını belediye Meclisinden  oy birliği ile çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  Dönüşümler sonrası vatandaşlarımızın daha güzel alanlarda yaşamasını hedeflediklerini belirten Zeybek,  “Bu konuda Sarıyer Belediyemiz vatandaşlarımızın her türlü sorularına yanıt verecektir. Kimsenin bir endişesi olmasın. Ayazağa halkı sadece kooperatifleşmenin önemli olduğunu, imza atmadan mutlaka belediyeden fikri alınmasının iyi olacak. Biz Belediye olarak imzalar sonrasında halkımızın mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Ayazağa’da trafiğin rahatlaması için yollar ile ilgili çalışmaları en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve tüm sorunları yakından takip ediyoruz’’dedi.

Yaman: Siyaset üstü bir dernek olmak üzere çalışıyoruz


SAODER Başkanı Ali Yaman, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in derneği ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek şunları söyledi. ‘‘SAODER olarak, Sarıyer'in etkili derneği olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Siyaset üstü bir dernek anlayışı ile hiç bir üyemizi kırmadan, tüm siyasi partileri misafir ederek, derneğimizin faaliyetlerini fırsatı buluyoruz.” Ayazağa, Maslak Huzur, mahallelerin Sarıyer'e bağlanması ile Belediye bütçesine ciddi gelir kattığını belirten Dernek Başkanı Yaman, “Bu gelirin Ayazağa için daha fazla kullanılmasını.”dile getirdi.

SAODER Başkan'ı Ali Yaman yönetim kurulu ve üyeleri adına gelen misafirlere tekrardan teşekkür ederek hatıra fotoğrafı ardından yolcu etti.