Sürekli kazaların yaşandığı Varyant yolu için Zekeriyaköy Komşuluk Birliği Trafik Komisyonu acil gündemle toplandı.


 

ilhan balDün Varyant yolunda yaşanan trafik kazası sonrası bir araya gelen Zekeriyaköy Komşuluk Birliği Trafik Komisyonu toplantısı olağanüstü toplandı. Toplantıda Varyant ile ilgili yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Komşuluk Birliği’ne Ak Parti desteği


Yapılan toplantıya Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal da katıldı. Komisyon üyeleri İlhan Bal’a sorunu anlatarak, konu hakkında bilgilendirdi. Bu soruna derhal bir çözüm bulunmasını, can kayıplarının önüne geçilmesinin gerektiğini belirten komisyon üyeleri, birlikte çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Yaşanan kazaların önüne geçilebilmesi için takın yeniden yapılması ve kamyon geçişlerinin engellenmesi gerektiğini belirttiler.

Bal: Konu can olunca elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız


ilhan-balAk Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal, yaşanan kazalarda duyduğu üzüntüyü dile getirerek şunları söyledi: “Yaşanan kazalar hepimizi derinden üzdü. Varyant yolunun sıkıntılı bir yol olduğunu biliyoruz. Bunun için daha önce de hem parti hem şahsi olarak çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar sonucu bazı önlemler alındı. Kamyon ve yük araçlarının geçmemesi için taklar ve bariyerler yapıldı. Ancak şikayetler üzerine kaldırıldı. Bugün yaşanan ve hepimizi derinden üzen bu vahim kaza sonrası elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Konuyu sizlerle birlikte gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gerekirse UKOME’ye taşıyacağız. Sizin de oluşturacağınız bir heyetle birlikte, önerileriniz doğrultusunda gereken çalışmanın başlatılması için her tür çabayı sarf etmeye hazırız.”

Haber: Nevzat TEMEL