Ünlü mimar Selim Yuhay’ın eski eşi balerin Evlin Avidor, Sarıyer İstinye’de bir marketten et çaldığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

Sabah’te yer alan habere göre, Avidor, Sarıyer İstinye’deki bir markete girdi. İddialara göre, Avidor bu marketten daha önce de et çaldığı şüphesi ile takibe alındı. Markete girdiği andan itibaren takibe alınan Avidor, hızlı ödeme kasasından geçtikten sonra güvenlik tarafından durduruldu. Avidor, ödeme yaptığını belirterek, marketten ayrılmak istediğini söyledi. Ancak,  market çalışanları polise ihbarda bulundu.

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST KALDI


Polisler geldikten sonra Avidor’un poşetinde inceleme yapıldı. Yapılan inceleme sonucunda a alınan 25 ürünün 23 tanesinin parasının ödendiği tespit edildi. Bu durum alışveriş fişinden de teyit edildi. Market güvenliği de Avidor’un marketten daha önce de et çaldığını polise anlattı. Bununla ilgili olarak güvenlik kameraları görüntüleri de sunuldu. Bu gelişme üzerine Avidor, savcılığın talimatı ile gözaltına alındı. Tutuklanması talebi ile mahkemeye sev edilen Avidor, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Avidor’un hakkında 3 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.