Türkiye’de yabancı uyruklu öğrencilere eğitim veren The British International School İstanbul (BISI), uluslararası eğitim-öğretim alanındaki kalitesini ve 25 yıllık tecrübesini, yeni yatırımla Türk öğrencilere de aktarıyor. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, okul öncesi sınıflardan ilkokul 3’üncü kademeye kadar Türk öğrenci alacak olan BISI, ilerleyen yıllarda ortaokul ve lise düzeylerinde de eğitim vermeye başlayacak.

Uluslararası üç ayrı akreditasyonu ile İstanbul’da ve dünyada sayılı uluslararası okullardan birisi olan The British International School İstanbul (BISI), yeni yatırımıyla artık Türk öğrencilere de hizmet veriyor. Türk-İngiliz karma müfredatını izleyen The British International School İstanbul, Zekeriyaköy’deki kampusunda; okul öncesi, ilköğretim 1 ve 2 seviyelerindeki 3-8 yaş grubu Türk vatandaşı öğrencileriyle, 2017-2018 eğitim-öğretim yılına başladı. Bu yıl okul öncesi sınıflardan ilkokul 3’üncü kademeye kadar Türk öğrenci alacak olan BISI, ilerleyen yıllarda ortaokul ve lise düzeylerinde de eğitim vermeye başlayacak.
ABUŞOĞLU: TÜRKLERDEN YOĞUN TALEP VARDI

Türk vatandaşlarından uluslararası okula yıllardır yoğun bir talep aldıklarını belirten, The British International School İstanbul’un kurucu firması PDI Grup’un Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ünsal Abuşoğlu, “Bu nedenle Türk öğrencilere de uluslararası kalitede eğitim sunan yeni okulumuzu açarak, bu alanda duyulan ihtiyacı, karma müfredat uygulaması ile karşılamayı hedefliyoruz. İlerleyen dönemde ortaokul ve lise düzeylerinde de eğitim vermeyi planlıyoruz” dedi.
“ÖZGÜNLEŞTİRİLMİŞ PROGRAM UYGULANACAK”

BISI Okul Öncesi ve İlkokul Direktörü Richard I'Anson ise, “Türk öğrenciler için açılan yeni okulda, 3-5 yaş arası çocuklar için uygulanacak eğitimlerde, İngiltere'nin Temel Öğretim Aşama Programı referans alınarak hazırlanan özgünleştirilmiş bir program uygulanacak. İlkokul ve daha üst kademelerdeki öğrenciler için de yine İngiliz Ulusal Müfredatı ile Türk Müfredatı referans alınarak hazırlanmış Türk-İngiliz karma Müfredatı kapsamında eğitim verilecek” diye konuştu.

İletişim: 0212 286 73 75 -  www.bis.k12.tr