Sarıyer ve Ayazağa Ülkü Ocaklarının ortak düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Haftası ile ilgili program Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.


ulkuocaklarİstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İstanbul Ülkü Ocakları 2.Başkanı Zekai Pınarbaşı, İstanbul Ülkü Ocakları İl Teşkilat Başkanı Vedat Şahin, İstanbul Ülkü Ocakları İl Yönetimi, 2.Bölge Ocak Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve yönetiminin katılımı ile gerçekleşti. Program Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Burak Karagülle'nin açılış konuşmasını yapmasının ardından İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

167 bin Salavat Şerif


Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak 2 Ocağın Peygamber Efendimiz için getirdiği 167.000 Salavat-ı Şerifin duası yapıldı ardından davetlilere Kutlu Doğumla alakalı sinevizyon gösterisi izlettirildi. Sarıyer Ülkü Ocakları Ortaöğretim masa başkanı Mehmet Delihasan, Peygamber Efendimize yazdığı mektubu okudu. Son olarak Sarıyer Üftade İlahi Grubunun sahne almasıyla program son buldu.