Grup Beyaz Martı üyeleri ve çok sayıda taraftar Sarıyer Spor Kulübü Tesisleri'ne giderek, yarın 13.30'da Bandırma 17 Eylül Stadın'da oynanacak zorlu Bandırmspor maçı öncesi takımlarına moral verdi. Renkli geçen ziyareti, sadece Sarıyer Posta Gazetesi görüntüleyerek okuyucularına duyurdu. 


IMG_3864Yeni Hoca Bahri Kaya, yönetiminde oynadığı karşılaşmalarda üçte üç yapan ve aldığı galibiyetlerle başarıyı yakalayan Sarıyer’e zorlu Bandırma deplasmanı öncesi taraftarlarından destek geldi. Son dönemlerde başarılı bir form grafiği yakalayarak taraftarın gönlünü kazanmayı başaran Sarıyer, taraftarının desteğiyle Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu maç öncesi böylelikle moral depolamış oldu. Taraftarın ziyareti kritik maç öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcular tarafından alkışla karşılanırken  ziyarette başarı için birlik ve beraberlik  mesajı ön plana çıktı. Coşkulu taraftar grubu,  önce takımı tesislerin girişindeki tel örgüye çağırdı. Daha sonra ise konfeti ve meşale şov yapan taraftarlar, futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.  Futbolcuların alana inmesiyle renkli görüntülerin oluştuğu organizasyonda taraftarlar, yönetime ve futbolculara baklava ikram etti.

Kaptan'dan birlik ve beraberlik mesajı


IMG_3848Taraftarlara ziyaret nedeniyle teşekkür eden Yaşar Çetin, "Bugün olduğu gibi Pazar günü oynanacak zorlu maçta da bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Bizde birlik ve beraberlik olduğu sürece hiçbir takım önümüzde duramaz. Bu sezon mutlu sona birlikte ulaşacağız. Bu davranışınızda dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

IMG_3858






IMG_3846
IMG_3843