Tan Sağtürk Akademi Zekeriyaköy, profesyonel kadrosuyla Eylül ayında açıldı. Tan Sağtürk Akademi ile İstanbul Bilgi Üniversitesi dans alanında yenilikçi bir işbirliğine imza attı. Planlanan dans programı hem dansçı, hem de sahne sanatları tasarımı uzmanları ve dans öğretmenleri yetiştirecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi 20.000’i aşkın mezunuyla 18 yıldır Türkiye’nin yüksek öğrenim hayatında fark yaratan ve 14 yıldan bu yana yaklaşık 12.000 kişiyi sanatla buluşturan Tan Sağtürk Akademi gerçekleştirdikleri işbirliği ile Tan Sağtürk Akademi’den mezun olan her öğrenci, Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) başarılı olup ÖSYM tarafından Bilgi Üniversitesi’nin herhangi bir bölüme yerleştirilmesi durumunda yüzde 20 burs, Dans Lisans Programı’na yerleştirilmesi durumunda ise özel burs imkanına sahip olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan okulda, tüm branşlarda eğitimci kadrosuyla, kendilerini sanatsal platformda kanıtlamış sanatçılar, Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ve Konservatuar öğretim görevlilerinden oluşuyor. Bale ve müzik bölümümüz hem M.E.B'na hem de London College of Music Sertifika Programı'na bağlıdır.

Eğitimleri arasında; Bale Öncesi Eğitim, Klasik Bale Eğitimi, Jazz Dans, Street Jazz, Modern Dans, Latin Dansları, Latin Kids, Tango, Zumba, Pilates, Yoga, Piyano, Keman, Gitar, Yan Flüt, Bateri, Ses Eğitimi ve Vokal Koçluğu, Juggling Drama, Temel Oyunculuk Eğitimi ve Fotoğraf dersleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özel günleriniz için de dans dersleri verilmektedir.

Bilgi Tel: 0543 201 55 55 – 0543 207 55 55