Acun Ilıcalı, Survivor'ı Foça'ya taşımak için yer bakıyor. Survivor 2016 ile reyting rekorlarını alt üst eden Acun Ilıcalı iddialara göre İzmir Foça'ya gitti.


acun-ilicali-dan-flsa-karar-survivor-

Acun Ilıcalı, Foça'da atıl durumda olan Fransız Tatil Köyü'nü gezdi. Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalesine katılmak için tatil köyünün son durumunu inceledi. Ilıcalı'nın, tatil köyünün sahili ve koyunda Survivor yarışmasını düzenleyeceği, turlarla da izleyicileri buraya getirmeyi planladığı öne sürüldü. Foça'da birinci gündem maddesi olan ve günlerdir konuşulan ziyaret turizmcileri de heyecanlandırdı. Foçalı turizmciler, "Kendisinin gelip, tesisleri gezdiğini biliyoruz. Fakat henüz resmileşmiş, kayda girmiş bir girişim yok" dedi.

Eğer Acun'un değerlendirmeleri olumlu olursa, Survivor artık burada çekilecek!

Tesise gelip incelemelerde bulunmuş


Turizmciler, "Bölge küçük adacıkları kumsalı ve deniz özelliğiyle başta Survivor olmak üzere çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip. Ardından bu alanları ve çekim platolarını pazarlamaya yönelik turistik turlar başlayabilir" diye konuştu. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler ise, "Ilıcalı'nın Foça'ya gelip beraberindekilerle tesisi gezip incelemelerde bulunduğunu öğrendik. Uzun süredir atıl durumda kalan tesisin değerlendirilmesi için bir umut ışığının yanması sevindirici" diye konuştu.