Bu akşam Maslak Tim Show Center’da “Onurumla, Oyunuzla 6 Yıl” Sloganıyla Sarıyer Belediyesi “Faaliyet Raporu’nu” halka sunacak olan Şükrü Genç Belediyeler tarihinde bir ilki daha hayata geçiriyor.


sadık gürbüzSarıyerli vatandaşların takdirini kazanarak, Sarıyer’de üst üste iki dönem seçim kazanan ilk belediye başkanı olan Şükrü Genç, geride bıraktığı 6 yıllı anlatacak. Başkan Genç, Sarıyer’in nabzını tutan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra mesai arkadaşları ve Sarıyerli vatandaşlara, “Onurumla, Oyunuzla 6 Yıl” sloganıyla 6 yılda Sarıyer’de neleri değiştirdiğini, yapılan hizmetleri anlatacak. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 6 yıllık çalışma programı gerçekleştirilen eserleri kapsayan Faaliyet raporu, belediyeler tarihinde ilk defa olarak halka açıklanıyor. Şeffaf Belediyecilik örneğinin uygulandığı ve “Halkımın izini olmadan hiç bir evraka imza atmayacağım”  diyen Şükrü Genç bu akşam  farklı bir siyasi çalışma ile oyunu artırarak 2. defa iktidar olması Sarıyer siyasi tarihinde üst üste başarı kazanmış tek kişi olarak biliniyor.

Sarıyer Belediyesi’nin sunduğu hizmetlerinden faydalanan vatandaşların görüşlerine yer verildiği videolar ve slaytlar gösterileri eşliğinde yapılan interaktif sunumun finalinde Oyuncu ve Ses Sanatçısı Sadık Gürbüz konser verecek.

Tarih : 29 Nisan 2015 Çarşamba

Saat : 19:30

Yer :Maslak Tim Show Center