Kireçburnu Spor Kulübü’nün Tarabyaüstü’nde bulunan Mazlum Kalender Tesisleri’nde sabaha karşı yangın çıktı. Çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.


 

Kireçburnu-Mazlum-Kalender-Tesisleri9Bünyesinde 400’ün üzerinde sporcu barındıran Kireçburnu Spor Kulübü’nün Tarabyaüstü’ndeki Mazlum Kalender Tesisleri’nde bulunan dershane bölümü sabaha karşı elektrik kontağından çıkan yangınla küle döndü. Elektrik kontağından çıkan yangın bir çok maddi ve manevi zarara neden oldu.

Maddi hasar meydana geldi


Dershanede bulunan kütüphane, kulübün kazandığı kupalar, plaketler, yeni alınan forma ve eşofman takımları ile Kadın Futbol takımı oyuncularının takım elbiseleri de yangında küle döndü. Yangının şiddetiyle halı sahanın bir kısmı ve dershane çevresindeki soyunma odaları ve kafeterya da hasar gördü.

Sarıyer Belediyesi İtfaiyesi’nin gelen ihbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşması tehlikenin daha da büyümesini önledi.

Kalender: Manevi değerlerimizin yok olması bizleri çok üzdü


Kireçburnu Spor Kulübü Başkanı Yaşar Kalender, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün tesislerindeki toplantı ve malzeme binamız elektrik kontağından çıkan yangınla kül oldu. Maddi zararı kadar manevi değerlerimizin de yok olması bizleri çok üzdü. İnsan kaybımızın olmaması tek sevindiğimiz taraf. Zor olmasına rağmen eski haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sarıyer Martı Gazetesi

Kireçburnu-Mazlum-Kalender-Tesisleri12 Kireçburnu-Mazlum-Kalender-Tesisleri2 Kireçburnu-Mazlum-Kalender-Tesisleri