Ak Parti ile CHP arasında gerginliğe neden olan Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ferahevler’de Sarıyer Belediyesi tarafından yaptırılan spor kompleksi yerine cami yapılması kararı çözüme kavuştu. Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, cami kararının uygulanmayacağını açıkladı
Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar son günlerde CHP ile gerginliğe neden olan Ferahevler’de Sarıyer Belediyesi’nce yaptırılan Spor Kompleksi ile ilgili Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulundu. Başkan Bayraktar, olayı duyduktan sonra CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Belediye Başkanı Şükrü Genç ile görüştüğünü ve sorunun çözüldüğünü açıkladı.

DOSYA’DA YER BOŞ GÖRÜNÜYOR

Söz konusu alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce spor kompleksi yeri olarak zaten belirlendiğini hatırlatan İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Biz yapılan güzel projelere her zaman destek verdik. O yapmış bu yapmış önemli değil. Sarıyer Belediyesi’de bir proje yapmış. Sarıyer Belediyesi’nin şu an yaptığından daha güzel bir spor kompleksi olarak zaten Büyükşehir Belediyesi’nce yapılmış bir proje var. Bundan çok daha iyi! Projesini de gösterebiliriz. Ancak belediyemiz bir tesis yapmış. Bundan Büyükşehir’in haberi yok. Dosya’da yer boş görünüyor. Belediye Meclis üyeleri de Müftülük’ten gelen talep üzerine böyle bir karar almış. Şu an bu kararın uygulanması söz konusu değil.”dedi.

“BEN DUYAR DUYMAZ BAŞKANI ARADIM”

Konuyla ilgili olarak gerek Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, gerekse CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile görüştüğünü hatırlatan Başkan Bayraktar, “Ben olayı duyar duymaz belediye başkanımızı aradım. Bilgi aldım. CHP İlçe Başkanımızla da görüştüm. Olayı çözdük. Sorun yok.”açıklamasını sözlerine ekledi.

Abdulhamit ALBEZ