Beşiktaş’ta yaşanan hain bombalı saldırıyla ilgili Sarıyer Posta’ya özel açıklamalarda bulunan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Biz bu meydanları teröristlere bırakmayacağız. En kısa zamanda millet olarak hep birlikte kökünü kazıyacağız.”dedi.
Hafta sonunda Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından stadyum yakınında ve Maçka parkında polisleri hedef alan hain bombalı saldırıya lanet yağıyor. Saldırıları kınayan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, şehit ailelerine taziye gazilere acil şifa dileğinde bulundu.

ŞEHİTLERE RAHMET GAZİLERE ACİL ŞİFA!

Sarıyer Posta’ya özel açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Ülke için, millet için acı günler yaşıyoruz. İnşallah rabbim bir kez daha böyle acı günler yaşatmaz. Değerlerini yitirmiş, insanlığını kaybetmiş, vicdanlarını hepten kaybetmiş, insanlık düşmanları tarafından gerçekleştirilen bu menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.”dedi.

“BİZİ YILDIRAMAYACAKLAR”

Başkan Bayraktar, saldırıdan yaralı olarak kurtulanları ziyaret ettiğini hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Dün akşam gazilerimizi ziyaret etme fırsatı buldum. Hepsi gencecik fidan! Şarapnel parçaları hepsinin bedenlerinde, üç yüz dört yüz kilo ağırlığında patlayıcı olduğu söyleniyor. Üzücü bir olay! Her zaman söylediğimiz gibi. Bizi yıldıramayacaklar! Hiçbir zaman bunlardan korkmayacağız.”diye konuştu.

“KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ!”

Yapılan hain terör saldırılarının tam aksine Türk milletinin direncini artırdığını vurgulayan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aksine daha da direneceğiz. Sahip çıkacağız. Sonuna kadar terörle mücadele etmekte kararlıyız. Bundan kimse bizi geri adım attıramayacaktır. Biz bu meydanları teröristlere bırakmayacağız. Allahın izniyle, hep birlikte millet olarak, ülke olarak, bir bütünlük içinde bu sorunu en kısa zamanda halledeceğiz. Kökünü kazıyacağız.”

“SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ!”

Bayraktar açıklamasını şöyle tamamladı: “Sözün bittiği yerdeyiz. Artık ben bundan sonra terör propagandasını yapanı da bir terörist olarak görüyorum. Milletimizi sağduyuya davet ediyorum. Tekrar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.”

http://www.sariyerposta.com/sariyere-on-numara-sansi/