Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Haluk Sonsuz, gazetemizi ziyaret ederek, objektif ve tarafsız habercilik anlayışımızdan dolayı Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür etti. Sonsuz, gazetenizin aracılığıyla tüm Sarıyerlileri 18 Ekim’de mitinge  davet etti.


1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi parti çalışmaları hat safhada. Siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken ortak amaç 1 Kasım genel seçimlerinde en çok milletvekiliyle parlamentoda yer almak.  MHP İstanbul İl Başkanlığı bu kapsamda seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Av. Haluk Sonsuz’dan gazetemize teşekkür


MHP İstanbul Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Haluk Sonsuz, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde izlediğimiz yayın politikamızdan dolayı Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür ederek çalışma hayatında başarılar diledi. Sonsuz, “Sarıyer’in sorunlarını dile getirmenizden, tarafsız ve ilkeli duruşunuzdan dolayı partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İzlediğiniz bu çizgiden dolayı Sarıyer’de yerel basın anlamında bir değer kazandırdınız.” İfadelerini kullandı.

“Sarıyer’de sandık güvenliği sağlandı”


1 Kasım seçimleri için MHP’nin büyük bir özveriyle çalıştığını dile getiren Sonsuz, “MHP İstanbul İl Başkanlığı olarak 1 Kasımda görev almak üzere, sandık eğitimi alarak tüm ilçelerde görevlendirdik. Sarıyerimiz’de yaklaşık 600 sandık kurulacak. Sandık kurulu başkanları İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından kura ile belirlendi. Kura sonucunda 171 sandık başkanı MHP’den seçildi. 1 Kasım seçimleri sandık başkanı ve müşahitler tarafından titizlikle takip edilecektir.” dedi.

“Herkes sandık başına gitmelidir”


Sonsuz, herkesin 1 Kasımda sandık başına gitmesi gerektiğini belirterek, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan seçimlerde herkes iradesini ortaya koymalıdır. 1 Kasımda hiç kimse yılgınlık göstermeden sandık başına gitmelidir. Atılacak olan her oy demokrasi olarak geri dönecektir.” ifadelerini kullandı.

Sonsuz, herkesi Yenikapı mitingine davet etti


MHP tarafından 18 Ekimde Yenikapı’da düzenlenecek olan mitinge herkesi davet eden Sonsuz, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “7 Haziran genel seçimlerinden önce Yenikapı’da düzenlediğimiz miting İstanbul’un en büyük mitingi olmuştu. 18 Ekim’de yapacağımız ve hazırlıklarına son sürat devam ettiğimiz mitingle amacımız, Türkiye’nin en büyük mitingini yapmak. Gazetenizin aracılığınızla herkesi 18 Ekim’de miting alanına davet ediyorum.”