İskelet kadrosunu koruyan ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendirerek sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Sarıyer, ligdeki ilk iki maçında da mağlubiyetle ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki lacivert-beyazlılar bu sonuçlarla birlikte son 7 sezonun en kötü lig başlangıcını yaptı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Sarıyer Spor Kulübü, 2017-2018 sezonunun ilk 2 haftası geride kalırken henüz puanla tanışamadı. Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda iskelet kadroyu koruyan ve ciddi transferlerle ses getiren lacivert-beyazlılar, kötü oyun ve aldıkları mağlubiyetlerle taraftarlarını düş kırıklığına uğrattı.
2 MAÇ 2 YENİLGİ

Ligin ilk haftasında Bodrumspor’a 1-0 mağlup olan Sarıyer, yeni sezonda kendi seyircisi önünde çıktığı ilk maçta Menemen Belediyespor’a 3-1 yenildi. Teknik direktör Bahri Kaya yönetimindeki Sarıyer Spor Kulübü, aldığı bu sonuçlarla son 7 sezonun en kötü lig başlangıcını yapmış oldu. Lacivert-beyazlılar son olarak 2009-2010 sezonunda ilk iki haftayı puansız kapatmış ve 11 takımlı normal sezonu 7’nci sırada bitirmişti.