Şile Muhtarlar Derneği başkanı ve Kabakoz Muhtarı Murat Tonbul’un eşi Esin Tonbul Şileli kadınlara öncülük etmeye devam ediyor.


Üsküdar Bağlarbaşı’nda Anaokulu  çalıştıran ve eğitim kurumlarıyla birlikte çalışan Esin Tonbul Şileli kadınlarımıza öncülük ederek,Şileli kadınların bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor.Özel bir eğitim kurumuyla işbirliği yaparak ,Eğitim kurumunun öğretmenlerini ve öğrencilerini Şile gözlemesiyle buluşturdu.

"Biz hem İstanbul’da insanları Şile Gözlemesiyle buluşturuyoruz"


Görüşlerini aldığımız Esin Tonbul; “Şileli kadınlarımızla birlikte bugün İstanbul'da bir eğitim kurumunda 750 gözleme açtık. Çocuklara ve öğretmenlerine Şilemizden leziz bir anı bıraktık. Sabah 07.00 den 19.00 kadar yanımızda olan Üvezli, Bıçkıdere, Kervansaray, Kömürlük ve Kabakoz Köyü kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Tonbul bu organizasyonların devam edeceğini ve her organizasyonda Şilenin farklı köylerinden kadınların katılacağını söyledi. “Biz hem İstanbul’da insanları Şile gözlemesiyle buluşturuyoruz,hemde Şileli kadınlarımızın bütçelerine katkıda bulunuyoruz.Şileli kadınlarımız bu vesileyle bütçelerine katkı sağlarken özgüvenlerine de kavuşuyorlar. Ben Şile kadının çalışkan ve becerikli olduğunu biliyorum ve elimden geldiği kadar onlara özgüven aşılıyorum” dedi.