Sarıyer Posta’nın yazdığı haberin ardından Ferahevler’de konut yapan Seba İnşaat hatasını anladı. Bugün, Seba İnşaat personelini göndererek su tankeriyle toza toprak içinde kalan caddeleri yıkamaya başladı…

Seba İnşaat tarafından Ferahevler’deki Sarıyer Kaymakamlığı’nın hemen karşısında yapımına başlanan konut inşaatının, hafriyat çalışmaları her yeri toza toprağa bürümüştü! Özensiz çalışma nedeniyle koca mahalle toza toprağa bürünürken, bölge esnafı da ‘Camları silmekten bıktık’ diye yakınmıştı.

CADDELERİ BAŞTAN BAŞA YIKADILAR

Sarıyer Posta’nın gündeme taşıdığı mahalledeki tedbirsiz inşaat çalışmalarının ardından, Seba İnşaat yetkilileri harekete geçti! Bugün, personelini gönderen Seba İnşaat yetkilileri, su tankeriyle Adnan Kahveci Caddesi ve Muhtar Caddesi’ni yıkadı.

“İNŞALLAH BUNDAN SONRA ÖNLEM ALIRLAR”

Esnaf, yapılan temizlik çalışmasından memnun kaldığını dile getirirken, “İnşallah bundan sonraki çalışmalarında daha dikkatli olurlar. Gerekli önlemleri alırlar. Aksi takdirde bugünkü yıkamanın hiçbir manası kalmaz. ”diye konuştu. Bu arada esnaf, inşaat çalışmalarında özellikle şehir merkezlerindeki inşaatlarda alınacak tedbirler ve uyulacak kurallarla ilgili yönetmeliklerin uygulanması için yetkilileri de göreve davet etti.

Haber/Levent PEHLİVANOĞLU