Sarıyer Sivaslılar Derneği tarafından İstanbul Korupark’ta Şehit Aileleri, Gazi, Engelli ve ailelerine mütevazi bir iftar programı düzenledi. Programa siyasetçi ya da tanınmış kişiler davet edilmemesi dikkat çekti.


2Başkanlığını Sarıyer’in sevilen simalarından Ali Genç’in yaptığı Sarıyer Sivaslılar Derneği Şehit Aileleri, Gazi, Engelli ve ailelerine İstanbul Korupark’ta iftar programı düzenledi. Programın en dikkat eden yönü ise gösteriş ve şovdan uzak olmasıydı. Programa katılan bütün misafirler Başkan Ali Genç’in ve yönetimin talimatıyla, özenle araştırıldı. Özellikle Şehit Aileleri, Gazi, Engelli ve ailelerinin seçilmesindeki nedenlerden en önemlisi topluma karışmalarını sağlamak oldu.

Genç: Siyasetçileri Bulaştırmak istemedik


SASİDER BAŞKANI ALİ GENÇAçılış konuşmasını yapan Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç, “Böyle önemli bir günde sizinle aynı sofrayı paylaşmak bizi çok mutlu etti. Sarıyer Sivaslılar Derneği olarak bu paylaşımlarımız devam edecektir.  Bu birlikteliği her yıl bu mübarek ayda hep beraber açacağız. Dikkat ederseniz muhtarlarımız dışında hiçbir siyasetçiyi davet etmedik. Çünkü bu önemli, mübarek bir günde hiç siyaseti bulaştırmak istemedik. Düzenlenen diğer iftar programlarına benzesin istemedik. Her iftarda bulunan aynı yüzler dışında farklı renklerde kardeşlerimizi davet ettik” dedi.

Genç’ten engellilere müjde


2Genç,  konuşmasına engellilere özel bir gece organize edeceğini söyleyerek, “Sosyal sorumluluk çerçevesinde Anadolu’nun örf ve adetlerini Sarıyer’de birlik ve beraberlik içinde yaşatmaya çalışıyoruz. Herkes büyük bir özveriyle Sarıyer’de yaşayan engelli kardeşlerimize ulaşarak, önümüzdeki aylarda onlara burada bir gece düzenleyeceğiz. Evlere kapanmış olan bütün engelli kardeşlerimizle gönlümüzce bir gece yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Genç konuşmasını,  herkesin huzur, mutluluk ve barış dolu bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak bitirdi.

SASİDER