Sarıyer Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret etti.


şükrü gençSarıyer’in sorunlarının çözümü için Sarıyer’de faaliyet gösteren dernek, STK, kurum ve kuruluşları ziyaret eden Sarıyer Sivaslılar Derneği, Ali Genç başkanlığında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret etti. Sarıyer Belediyesi’nin Pınar Mahallesi’nde yaptığı belediye hizmet binasının şantiyesindeki çalışma ofisinde bir araya gelen SASİDER yöneticileri ve Başkan Genç samimi bir sohbet ortamında Sarıyer’in sorunlarının çözümü konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Erdem, Gökan Zeybek, Sevgi Atalay, Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun ve Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz yapımı devam eden bina hakkında gelen heyet bilgi verdi.

Başkan Genç: Sarıyer’in sorunlarının çözümü için varızsasider


Ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, “Biz yaşamın olduğu her alanda varız. Bu sadece asli görevimiz olan yol, kaldırım, asfalt, kanalizasyon, temizlik yaparak değil, yaşamın her alanında olacağız. Bu tür çalışmalarımızı yaparken, gerçekten Sarıyer’in sorunlarının çözümü için samimi olan SASİDER gibi sivil toplum kuruluşlarının yanımızda yer alması bizleri daha da cesaretlendiriyor” dedi.

SASİDER: Sarıyer’in sesi olmaya devam edeceğiz


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan SASİDER şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretimizde Sarıyer için güzel projelerin konuşulduğu, ali gençfikir alışverişinde bulunabildiğimiz oldukça verimli bir toplantı oldu. Sarıyer Sivaslılar Derneği olarak Sarıyer 'in sesi olmaya, her türlü sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmeye devam edeceğiz. Bu konuda her türlü alanda hizmet vermekten çekinmeyeceğimizi, hiç bir siyasi parti derneği olmadığımızı ve içimizde güzel bir mozaik bulundurduğumuz yönetim kadromuz ile çok daha güzel işler yapacağız. Bunun olumlu geri dönüşlerini almaya başladığımızı ve bu konuda taviz vermeden yolumuza devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz.”